Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau, dnes mi zacalo....na tachometru skákat ručička.....proste treba při rychlosti...30km/h ukazuje ručička 20-50km/h....nevíte čím by to mohlo být? Hopsa tam jak kdo ví co a neukazuje skutečnou rychlost...ale počítadlo kilometru funguje..jestli správně nevím.

Ze by nahon nebo bude problém v tom tachometru? Pořádte, díky moc za cokoliv

Vloženo

Zniceho nic to zacalo delat?Bud je to nahon u prevodovky,lanko nebo jak pripad u me primo tachometr,ale ja do nej drbal,mel jsem ho komplet rozdelan,pak po slozeni to zaclo delat,chtelo by to pujcit dily a zkouset

Vloženo

Je taky mozne, ze se ti "obrousila" kolecka na kilometrovniku.

Takze dre bud nahon nebo vnitrni mechanismus. Pokud netrvas na pocitadle, staci opatrne otevrit a vyndat, příp. promazat jemne vazelinou.

Vloženo

Díky za rady, bylo to tím nahonem, ale ted po pár dnech se objevila nová závada...prestala fungovat kontrolka na rezervu v nadrzi...tak jsem to zase celý rozhodil, zarovce nic není...ta je v poho...drát zadny vypadly není...ale predtim to fungovalo...tak nevím...jinak ty "kostky" s drátama tam drzi pevne....jako je to vcelku drobnost...ale já rád na to koukám, a kdyz je prázdná nadrz a nesvítí to, tak je problém...zkuste neco poradit, já dyztak se na to nekdy jeste jednou podívám, ale nevím cim to.zatím cau

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...