Poky14 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Cau, dnes mi zacalo....na tachometru skákat ručička.....proste treba při rychlosti...30km/h ukazuje ručička 20-50km/h....nevíte čím by to mohlo být? Hopsa tam jak kdo ví co a neukazuje skutečnou rychlost...ale počítadlo kilometru funguje..jestli správně nevím. Ze by nahon nebo bude problém v tom tachometru? Pořádte, díky moc za cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Nehrabal ses v palubce nebo v motorovym prostoru? Skutecne to vypada na ohnuty nahon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zniceho nic to zacalo delat?Bud je to nahon u prevodovky,lanko nebo jak pripad u me primo tachometr,ale ja do nej drbal,mel jsem ho komplet rozdelan,pak po slozeni to zaclo delat,chtelo by to pujcit dily a zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Je taky mozne, ze se ti "obrousila" kolecka na kilometrovniku. Takze dre bud nahon nebo vnitrni mechanismus. Pokud netrvas na pocitadle, staci opatrne otevrit a vyndat, příp. promazat jemne vazelinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poky14 Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Díky za rady, bylo to tím nahonem, ale ted po pár dnech se objevila nová závada...prestala fungovat kontrolka na rezervu v nadrzi...tak jsem to zase celý rozhodil, zarovce nic není...ta je v poho...drát zadny vypadly není...ale predtim to fungovalo...tak nevím...jinak ty "kostky" s drátama tam drzi pevne....jako je to vcelku drobnost...ale já rád na to koukám, a kdyz je prázdná nadrz a nesvítí to, tak je problém...zkuste neco poradit, já dyztak se na to nekdy jeste jednou podívám, ale nevím cim to.zatím cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 to je bolest.plovak ven a uvidis takovy plisek ,musi se prihnout k tomu jezdci nebo ja jsem na to napajel kousek cinu,at je to tlusci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.