Publikováno Září 11, 200718 r Lidi neřikejte, že se nikdo nezúčastníte aspoň jeden den? Víc tady a jde o sraz s fandama do Škodovek z GB.
Září 11, 200718 r že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet
Září 11, 200718 r Autor že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet Jistěže, rádi tě pojedou Ale celkově je to laděný spíš do pohody. Angláni se vyřádí, my spíš dozorujem, máme už rozum a hlavně tam můžeme kdykoli, je to svátek hlavně pro ně Letiště zřejmě proběhne každej den z těch tří, tj. pá/so/ne, ale jen v pátek jsou daný časy - ty najdeš v tom threadu na str. 5, myslím. So a ne bude pak operativně řešená
Září 11, 200718 r ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál
Září 11, 200718 r ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál To kazdopadne budou, loni dokonce svezli snad kazdeho kdo si rekl
Září 13, 200718 r Autor ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál aha, sedl sem si na vedení trochu to pak viz. MichalF
Září 13, 200718 r tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány
Září 13, 200718 r Autor tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány ale "houby" škoda, no i když to letiště je obklopeno lesy...
Září 13, 200718 r Autor a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. no co jsem koukal teď ve středu třeba na Jablonecku, tak asi jo (tohle asi Lukkeho zrovna neodradí, neměl bych to sem psát, co? )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.