P2M Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Lidi neřikejte, že se nikdo nezúčastníte aspoň jeden den? Víc tady a jde o sraz s fandama do Škodovek z GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet Jistěže, rádi tě pojedou Ale celkově je to laděný spíš do pohody. Angláni se vyřádí, my spíš dozorujem, máme už rozum a hlavně tam můžeme kdykoli, je to svátek hlavně pro ně Letiště zřejmě proběhne každej den z těch tří, tj. pá/so/ne, ale jen v pátek jsou daný časy - ty najdeš v tom threadu na str. 5, myslím. So a ne bude pak operativně řešená Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál To kazdopadne budou, loni dokonce svezli snad kazdeho kdo si rekl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál aha, sedl sem si na vedení trochu to pak viz. MichalF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány ale "houby" škoda, no i když to letiště je obklopeno lesy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkaK Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. no co jsem koukal teď ve středu třeba na Jablonecku, tak asi jo (tohle asi Lukkeho zrovna neodradí, neměl bych to sem psát, co? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. ty woe, rostou uplně všude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts