P2M Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Lidi neřikejte, že se nikdo nezúčastníte aspoň jeden den? Víc tady a jde o sraz s fandama do Škodovek z GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 že by? budou se tam jezdit nějaký sprinty popřípadě kdy? kdyby bylo počásko, třeba bych si i s mladou udělal výlet Jistěže, rádi tě pojedou Ale celkově je to laděný spíš do pohody. Angláni se vyřádí, my spíš dozorujem, máme už rozum a hlavně tam můžeme kdykoli, je to svátek hlavně pro ně Letiště zřejmě proběhne každej den z těch tří, tj. pá/so/ne, ale jen v pátek jsou daný časy - ty najdeš v tom threadu na str. 5, myslím. So a ne bude pak operativně řešená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál To kazdopadne budou, loni dokonce svezli snad kazdeho kdo si rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ty woe ptal jsem se jestli budou ty jejich stroje vidět v akci, ja zaparkuju co nejdál aha, sedl sem si na vedení trochu to pak viz. MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 tak nakonec asi ne, drahá polovička mě přemluvila, že vyrazíme na houby, takže vyměnim les za 6h v autě. pozdravujte anglány ale "houby" škoda, no i když to letiště je obklopeno lesy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. no co jsem koukal teď ve středu třeba na Jablonecku, tak asi jo (tohle asi Lukkeho zrovna neodradí, neměl bych to sem psát, co? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a rostou nějaký ? Mě příjde, že je dost zima. ty woe, rostou uplně všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.