Leden 26, 201510 r Teda Béďo Trávníček, TY SI HLAVA...!!!! Nj, Přéma Podlahář už to dělat nemoh, tak si najmuli Navrátila aby uplatnil "Bylo nás pět" , no...
Leden 26, 201510 r Ano, TEĎ už nemůže, ale když se ta reklama točila, tak ještě naživu byl - bohužel těžce nemocnej... Já si ho pamatuju ještě z dob čb vysílání pořadu "10 stupňů ke zlaté", to ještě velká část zdejších návštěvníků chodila ještě tátoví v nohavici...
Leden 29, 201510 r Ondro to je ten tvuj mechanik co ti bude menit ten kozeny paket do auta ? :D Upraveno Leden 29, 201510 r od ASPIRE
Leden 29, 201510 r :D toho mi ani nepřipomínej,auto tam stojí od včerejška a furt nemají čas a navíc mají nemocného mechoše
Únor 1, 201510 r SděleníPodle rozhodnutí EU nesmí žádné zboží, včetně potravinových výrobků obsahovat v názvu hanlivý nebo rasistický výraz, urážející etnickou příslušnost.Proto se dnem 31.12. 2014 ruší název "Cikánská pečeně" a od 1.1. 2015 se zavádí název nový - "Nepřizpůsobivá roláda".
Únor 2, 201510 r Ráno jsem slyšel v rádiu, že policie hledá vraha dvou rómů.Tak jsem neváhal a okamžitě poslal životopis a motivační list.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.