Přejít na obsah

** Vtipy, vtipné obrázky, videa **

colins

Doporučené příspěvky

Lidojedi zajmou Pražáka,Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník povídá: "Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe...ale, že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete." Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Brňák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle.... Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: "A máš po kánoi, p*čo“ .

Lidojedi zajmou američana čecha A rusa, a řeknou jim že si mají najít nějaké ovoce než je zabijí přijde američan donese mandarinku, tu mu seberou a začnou mu ji rvát do pr*ele, američan řve bolestí, potom přijde Čech s jablkem a zase mu jí začnou rvat do pr*ele ale čech se celou dobu jenom směje, když se ho zeptají proč se směje a neřve, tak odpoví : Bolí mě to, ale támhle vidím Rusa jak si nese meloun. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde Mikuláš do Jedličkova ústavu v Praze a říká: “Milé děti,kdo mi zazpívá písničku,dostane dáreček a kdo mi zatancuje,dostane dárečky dva.” Vtom jeden chlapeček vstane,začne nekoordinovaně mávat rukama,točit se dokola a řvát: “aeoeeaoaa” Mikuláš se na něj podívá a dodá: “A kdo bude dělat p*čoviny, nedostane nic.”

Odkaz ke komentáři

Peter: Hej Jožo. Počul som že tvoju sestru zrazil autobus. 
Jožo: Čooo? 
Peter: Ále, robím si srandu. 
Jožo: Uuuuf 
Peter: Zrazilo ju auto. 
-------------------------------------------
- A na čo zomrela tvoja žena? 
- Ja ani neviem, na čo žila.
--------------------------------------------
Sanitka ostane stáť v strede križovatky. Šofér kričí dozadu lekárovi: "Sorry šéfe, ďalej to nepôjde, zdochlo mi to." 
"Nič si z toho nerobte, aj mne."

Odkaz ke komentáři

Hlavně to srovnání svitavskejch "švestek" alias "Užovky 12" s Tomem a Simírem z Kobry 11... :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  Jak mají po každý bouračce v dalším díle zas new car...

A taky ten fábulijec, co jel po I/43 přes 160kmh musel bejt buď totálně vypatlanej, nebo sjetej jak cepelín. Mezi Hradcem a Březovou se sice dá pár kiláků přes ty pole jet 130-140, ale při tý rychlosti do někoho během předjíždění naremplovat... asi se moc koukal na filmový honičky.

Odkaz ke komentáři

tak ta asociace s Kobrou 11 budiž, ale jinak je to k pláči co se na té silnici děje ... zrovna dnes, dva stoupací pruhy a jeden dolů ... v tom dolů jel asi nedostatečně rychle jeden maník (mimochodem odbočoval po 100m) a ten za ním ho kousek přede mnou předjížděl tím stoupacím pruhem ... prostě magoři jezdí po těch silnicích ... je tam těch pomníčků pořád málo na této trase :kol-29:

Odkaz ke komentáři

tak ta asociace s Kobrou 11 budiž, ale jinak je to k pláči co se na té silnici děje ... zrovna dnes, dva stoupací pruhy a jeden dolů ... 

Nehezká vzpomínka na debila, stará už nějakejch 15-16 let - jel jsem tenkrát ještě se šáde po I/35 od nás směr Holomóc, projížděl jsem zrovna tunel na Hřebči směrem do Moravský Třebový = jel jsem DOLŮ jedním pruhem proti dvěma nahoru, těsně před koncem tunelu za mnou modrá diskotéka a siréna, mrknul jsem do zrcátka, ona to sanitka asi 4 auta za mnou, tak jsem přidupnul plyn a těsně za tunelovým portálem jsem se namáčknul doprava na svodidla, abych jí udělal místo (v tunelu je moc těsno, tam je lepší než uhejbání urychlený vystřelení ven) - no a v ten moment, kdy to samý udělali i řidiči za mnou aby sanitka měla volnej průjezd, tak nějaklej DEBILNÍ ZASRANEJ MEGAKRETÉN s černým mercedesem kabrio začal předjíždět z rychlýho pruhu PROTI NÁM přes dvojitou plnou lajnu !!!!!!!!!!! Nekecám, měl jsem plný gatě a mít v tu chvíli po ruce zbraň, asi by byl někdo tuhej jak štolverka...

Odkaz ke komentáři

tak to mi připomíná, stejné místo loni na podzim, když jsme jeli do Plzně, akorát opačným směrem k tunelu, tedy dva stoupací nahoru, nahoře mlha jako kráva, dole řídká, naštěstí jsem jel v pravém stoupacím, ale najednou se z té mlhy v levém stoupacím pruhu, objevil kretén jedoucí dolů a předjížděl ... naštěstí v tu chvíli nikdo nepředjížděl, včetně mě

Odkaz ke komentáři

Jdou takhle dvě spořádané ženy na dámskou jízdu... zlejou se jak dogy a cestou domu na ně prijde průjem.. tak to zakotvěj na hřbitově a jedna povídá: Čim se jako utřem? ta druhá řekne, že se utře kalhotkama a pak je zahodí. První odpovídá, že má prádlo za několik tisíc, tak vedle čapne věnec na hrobu a utře se s ním. Další den si volají jejich manželé a ten jeden říká.. jsem připraven na nejhorší... ta moje přišla bez kalhotek.. a ten druhý říká: to nic není.. ta moje měla v kalhotkách cedulku, "Nikdy na tebe nezapomeneme...hasičský sbor Kunratice..."

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...