Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Lidojedi zajmou Pražáka,Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník povídá: "Máte to špatný, pánové, sežerem vás a z vašich kůží si naděláme kánoe...ale, že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete." Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Brňák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle.... Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: "A máš po kánoi, p*čo“ .

Lidojedi zajmou američana čecha A rusa, a řeknou jim že si mají najít nějaké ovoce než je zabijí přijde američan donese mandarinku, tu mu seberou a začnou mu ji rvát do pr*ele, američan řve bolestí, potom přijde Čech s jablkem a zase mu jí začnou rvat do pr*ele ale čech se celou dobu jenom směje, když se ho zeptají proč se směje a neřve, tak odpoví : Bolí mě to, ale támhle vidím Rusa jak si nese meloun. 

Vloženo

Všimli jste si, že když ve větě "Současná vláda" vyměníte 9 písmen a 23 doplníte, dostanete "Vyjebaní neschopní zlodějští kokoti?"
Že by náhoda?

Jsem neskutečně líny. A za tím si ležím.

Vloženo

Přijde Mikuláš do Jedličkova ústavu v Praze a říká: “Milé děti,kdo mi zazpívá písničku,dostane dáreček a kdo mi zatancuje,dostane dárečky dva.” Vtom jeden chlapeček vstane,začne nekoordinovaně mávat rukama,točit se dokola a řvát: “aeoeeaoaa” Mikuláš se na něj podívá a dodá: “A kdo bude dělat p*čoviny, nedostane nic.”

Vloženo

Peter: Hej Jožo. Počul som že tvoju sestru zrazil autobus. 
Jožo: Čooo? 
Peter: Ále, robím si srandu. 
Jožo: Uuuuf 
Peter: Zrazilo ju auto. 
-------------------------------------------
- A na čo zomrela tvoja žena? 
- Ja ani neviem, na čo žila.
--------------------------------------------
Sanitka ostane stáť v strede križovatky. Šofér kričí dozadu lekárovi: "Sorry šéfe, ďalej to nepôjde, zdochlo mi to." 
"Nič si z toho nerobte, aj mne."

Vloženo

Hlavně to srovnání svitavskejch "švestek" alias "Užovky 12" s Tomem a Simírem z Kobry 11... :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  Jak mají po každý bouračce v dalším díle zas new car...

A taky ten fábulijec, co jel po I/43 přes 160kmh musel bejt buď totálně vypatlanej, nebo sjetej jak cepelín. Mezi Hradcem a Březovou se sice dá pár kiláků přes ty pole jet 130-140, ale při tý rychlosti do někoho během předjíždění naremplovat... asi se moc koukal na filmový honičky.

Vloženo

tak ta asociace s Kobrou 11 budiž, ale jinak je to k pláči co se na té silnici děje ... zrovna dnes, dva stoupací pruhy a jeden dolů ... v tom dolů jel asi nedostatečně rychle jeden maník (mimochodem odbočoval po 100m) a ten za ním ho kousek přede mnou předjížděl tím stoupacím pruhem ... prostě magoři jezdí po těch silnicích ... je tam těch pomníčků pořád málo na této trase :kol-29:

Vloženo

tak ta asociace s Kobrou 11 budiž, ale jinak je to k pláči co se na té silnici děje ... zrovna dnes, dva stoupací pruhy a jeden dolů ... 

Nehezká vzpomínka na debila, stará už nějakejch 15-16 let - jel jsem tenkrát ještě se šáde po I/35 od nás směr Holomóc, projížděl jsem zrovna tunel na Hřebči směrem do Moravský Třebový = jel jsem DOLŮ jedním pruhem proti dvěma nahoru, těsně před koncem tunelu za mnou modrá diskotéka a siréna, mrknul jsem do zrcátka, ona to sanitka asi 4 auta za mnou, tak jsem přidupnul plyn a těsně za tunelovým portálem jsem se namáčknul doprava na svodidla, abych jí udělal místo (v tunelu je moc těsno, tam je lepší než uhejbání urychlený vystřelení ven) - no a v ten moment, kdy to samý udělali i řidiči za mnou aby sanitka měla volnej průjezd, tak nějaklej DEBILNÍ ZASRANEJ MEGAKRETÉN s černým mercedesem kabrio začal předjíždět z rychlýho pruhu PROTI NÁM přes dvojitou plnou lajnu !!!!!!!!!!! Nekecám, měl jsem plný gatě a mít v tu chvíli po ruce zbraň, asi by byl někdo tuhej jak štolverka...

Vloženo

tak to mi připomíná, stejné místo loni na podzim, když jsme jeli do Plzně, akorát opačným směrem k tunelu, tedy dva stoupací nahoru, nahoře mlha jako kráva, dole řídká, naštěstí jsem jel v pravém stoupacím, ale najednou se z té mlhy v levém stoupacím pruhu, objevil kretén jedoucí dolů a předjížděl ... naštěstí v tu chvíli nikdo nepředjížděl, včetně mě

Vloženo

Jdou takhle dvě spořádané ženy na dámskou jízdu... zlejou se jak dogy a cestou domu na ně prijde průjem.. tak to zakotvěj na hřbitově a jedna povídá: Čim se jako utřem? ta druhá řekne, že se utře kalhotkama a pak je zahodí. První odpovídá, že má prádlo za několik tisíc, tak vedle čapne věnec na hrobu a utře se s ním. Další den si volají jejich manželé a ten jeden říká.. jsem připraven na nejhorší... ta moje přišla bez kalhotek.. a ten druhý říká: to nic není.. ta moje měla v kalhotkách cedulku, "Nikdy na tebe nezapomeneme...hasičský sbor Kunratice..."

Vloženo

Letošní ročník soutěže o nejlepší aprílový žertík je rozhodnut už den předem – absolutním vítězem se stává Počasí s jeho číslem "Celou zimu jste sníh neviděli, tak tady tu bílou sračku máte."

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...