PyroSVK Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ja mam prednost ! -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Ženy jsou jako ruční granát...Odstraníte prsten a dům je pryč. Pravda začíná tam, kde končí signál TV vysílání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Správce areálu propasti Macocha potvrdil že jsme schopni přijmout až 24 000 imigrantů.. Kapacity na to prý má. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 https://www.email.cz/download/i/CyXgiLgLmFHlQcjoCPedrshr8KrHZkdoG-hA2ij_1OO1Y3NIjNWds2U4bwLxRPsOTFCHGiE/super_stroj_z_FB_n.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Po maturitě přijde Franta na přijímací pohovor na Vysokou školu muzických umění. Chce studovat nestandardní hudební nástroje a hned u přijímaček požaduje u komise: "Chtěl bych, abyste mě přijali rovnou do třetího ročníku..." - "Mohl byste to odůvodnit?" ptá se komise. "Nó, dokáži jakoukoli hudební skladbu vyprdět..." Komise nevěřila, a tak mu dala nějakou skladbu od Bacha. Franta bez problémů melodii vyprděl. Dali mu noty od Mozarta - vyprděl. Nakonec mu předložili noty od Čajkovského... Tady se Franta zarazil: "Tohle nebudu prdět..." - "Proč?" - "Podívejte se...," ukazuje Franta prstem do not, "tady a tady bych se posral...!" 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Basnicka... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12033198_1708474796043222_1306313782886684168_n.jpg?oh=45cd9aaaa3998a7a487b18699be2097c&oe=5698CBE9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Staré ale dobré https://www.facebook.com/priznanisexykluku/videos/536176909869670/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Konečně jsem našla klid v duši – poslechla jsem jednoduchou radu, kterou jsem našla v jednom časopise. Ta rada zní: „Způsob, jak dosáhnout vnitřního míru, spočívá v tom, že dokončíte úplně všechno, co jste začali.“Tak jsem se doma rozhlédla okolo sebe po všem, co jsem začala a pak nedokončila.Takže jsem dopila láhev červeného, potom jsem dorazila Baileys, Martini, vodku, rum, fernet, sáček chipsů a krabici čokolády.Nedovedete si ani představit, jak je mi teď fajn. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Pamätám si keď som prvý krát išiel kúpiť kondóm. Mal som 16 rokov a vošieldo lekárne. Za pultom bola nádherná predavačka a evidentne videla, že sa vtýchto veciach vôbec nevyznám. Podala mi balíček a opýtala sa, či viem akosa to používa.Úprimne som jej odpovedal: "Nie som si istý toto je môj prvý krát."Pohotovo otvorila balíček a nasadila si jeden kondóm na palec na ruke.Upozornila ma, že si mám vždy overiť, že je napnutý a pevne sedí.Prikývol som, áno chápem ale stále som vyzeral veľmi zmätený.Poobzerala sa po obchode či je prázdny, áno bol."Len minútku." Povedala a išla zamknúť vchod do lekárne. Viedla ma za rukudo miestnosti vzadu, kde si vyzliekla blúzku a odopla podprsenku."Vzrušuje ťa to?" Opýtala sa ma. Bol som tak stuhnutý, že som len rýchloprikyvoval hlavou a usmieval sa. Oznámila mi, že je čas nasadiť si kondóm.Natiahol som si ho pevne aby dokonale sedel. Ona zhodila sukňu, spustilanohavičky a ľahla si chrbtom na stôl. "Poďme na to."Povedala. "Nemáme veľa času."Tak som pristúpil k stolu a prenikol do nej. Bol to tak úžasný pocit, že somto absolútne nedokázal udržať a BUUUM. Skončil som za menej ako minútu, akto vôbec bolo tak dlho.Pozrela sa na mňa zamračene a opýtala sa: "Nasadil si si ten kondóm?""Samozrejme nasadil." Odpovedal som jej a ako dôkaz som jej hneď ukázalpalec. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Tak jsem přemýšlel,z čeho je asi nejlepší vývar? ... Jeden tvrdí,že ze slepice,druhý,že z kohouta...jiný zas,že z havrana a další dokonce,že z králíka .... já ovšem vím,že nejlepší vývar je z mědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 To je řečí kvůli troše dýmu .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Batmobil na prodej http://www.nejlevnejsivuz.cz/detail/8155-ford-batman-tumbler-klima-serviska.html 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Parodie poláků na Rychle a zběsile 7 http://www.pluska.sk/magazin/zaujimavosti/zaujimavosti/video-poliaci-sparodovali-film-rychlo-zbesilo-cvrknete-si-do-gati.html?utm_source=najk&utm_medium=najk&utm_campaign=najk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 http://www.novinky.cz/zena/zdravi/237383-muzska-ryma-je-mnohem-vaznejsi-onemocneni-nez-ta-zenska.html?source=FBS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 http://www.novinky.cz/koktejl/381733-uvezneny-pes-si-sikovne-privolal-pomoc.html Machr čoklík, řek bych inteligentnější než hooodně velká skupina dvounožců, sedajících denně za volanty a tvrdících o sobě, že jsou Homo Sapiens. ¨Homo jsou možná, ale o tom Sapiens se dá moc často pochybovat ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 s tím psem je to dobrý fejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Nemyslím že by to byl úplně fake, i ten russel teriér má dost váhy na to, aby zmáčknul houkačku uprostřed volantu - spíš jde o to, jestli ten karavan už by podle roku výroby měl nebo neměl mít elektriku zapojenou jako dnešní auta, kde bez zapnutýho zapalování klakson nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Další veselá příhoda ..teda spíš náhoda ...Jak havran našel matku..... Do ulice mezi věžáky přijel pohřebák ..vystoupil chlapík otevře zadní dveře a vytáhl na chodník dvě malé bíle truhly.....sedl si na jednu vytáhl svačinu a kouká kolem sebe ....v sedmém patře náhodou..umývala okna paní Nováková a po chvilce volá na funebráka..hledáte někoho?? Jo hledám nějakou paní Novákovou...To jsem já co pro mě máte?? A funebrák praví..celkem nic důležitého jen jsem vám přivezl děcka z vodáckého tábora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Jojo, to je už poněkud fousatý, akorát já to znám ještě tak, že ta panička funebrákovi říká "Hledáte někoho? Tady nikdo neumřel!" - a von jí odpoví "Jo, hledám nějakou Novákovou..." - a dál už to je to samý. Ale nedávno jsem zpracovával fotky pro digitální odeslání na "vyvolání v profi Minilabu" pro manželčinu kolegyni - a co jsem nenašel? Její malej synovec si hrál na zahradě kolem její fábule - a jak je vidět na jedný fotce, z fábule jí udělal "audinu" jak když vyšije ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 http://www.autoforum.cz/bleskovky/az-si-tohle-date-na-auto-chodci-a-cykliste-uz-se-vam-do-cesty-urcite-nepripletou/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Nejpracovitější národ na světě jsou Němci, protože s jednou krávou zorali celou Evropu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.