Květen 5, 200619 r taky mam jednu takovou fotku, ale jsem na ni ja........ tusim, ze to bylo po 15 pivech a lahvince korky......... nasadili mi Santaklauzovskou cepici.....natocenej pullitr do postele, fajfka........jestli na to vzpomenu, tak ji vezmu nekam s sebou.....na net se to opravdu nehodi........
Květen 5, 200619 r A tady jak probiha Bobikova parba na vysoky mam takovej dojem, ze nasi obvyklou parbu by jsi par dni rozdejchaval.... o.k. jak chces....... treba se poznaji i jini........ Edit: jsem nevedel, ze jste byli spolu na vojne........ Upraveno Květen 5, 200619 r od Bobik
Květen 5, 200619 r Bobiku, co jste na ty parbe pili?? Mliko?? :smich: jestli myslis tu jak mas z ni fotku, tak kakao............a rohlicky s medem........ ........komu je to podobne.......
Květen 5, 200619 r A tady neco pro pivare Sejdou se v hospodě tři dealeři světoznámých pivovarů: Heinekenu, Budweiseru(USA) a Plzeňského Prazdroje. První dealer si objednává: "Dám si jeden Heineken, protože je vyroben z těch nejlepších surovin". Američan říká vrchnímu: "Dám si Budweiser, protože je prostě nejlepší na světě!" Čech říká: "Já si dám Colu." Ti dva se na něj tázavě podívají a ptají se ho: "Vy si nedáte pivo?!?" A Čech odpoví: "Když si nedáte vy, tak ani já nebudu ...."
Květen 5, 200619 r já myslel, že bobik po pařbě je toto: jeeeeeeee, to je ale fesak....... kluci musim na par hodinek zmizet.........skoda, je tu zabava........tak samy podpasovky sem, ja pak vymyslim jeste horsi pomstu........
Květen 5, 200619 r jeste reaguji na upozorneni, ze se tu deji nekale veci.........hajzli......... si Vas najdu.........
Květen 5, 200619 r njn....mame ptaky kratky, jak porsaky saltrpaky........na velikosti nezalezi.......
Květen 5, 200619 r Tri nejpouzivanejsi lzi v republice: 1. Faktura jiz byla proplacena 2. Nevadi, zustaneme prateli 3. To vis, ze Ti to nenastrikam do pusy, Milacku Tri nejvetsi lzi od piva: 1. jdu na jedno 2. od zitrka nechlastam 3. dopiju a jdu :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.