Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 A tady jak probiha Bobikova parba na vysoky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 taky mam jednu takovou fotku, ale jsem na ni ja........ tusim, ze to bylo po 15 pivech a lahvince korky......... nasadili mi Santaklauzovskou cepici.....natocenej pullitr do postele, fajfka........jestli na to vzpomenu, tak ji vezmu nekam s sebou.....na net se to opravdu nehodi........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 první tři důvody mě přesvědčili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 (editace) A tady jak probiha Bobikova parba na vysoky mam takovej dojem, ze nasi obvyklou parbu by jsi par dni rozdejchaval.... o.k. jak chces....... treba se poznaji i jini........ Edit: jsem nevedel, ze jste byli spolu na vojne........ Editováno: 5. Květen 2006, autor: Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 A jejda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bobiku, co jste na ty parbe pili?? Mliko?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 věrni v klubu i ve zbrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bobika: pařbu - výstup na K2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bobik po ranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bobiku, co jste na ty parbe pili?? Mliko?? :smich: jestli myslis tu jak mas z ni fotku, tak kakao............a rohlicky s medem........ ........komu je to podobne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Bobik vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 A tady neco pro pivare Sejdou se v hospodě tři dealeři světoznámých pivovarů: Heinekenu, Budweiseru(USA) a Plzeňského Prazdroje. První dealer si objednává: "Dám si jeden Heineken, protože je vyroben z těch nejlepších surovin". Američan říká vrchnímu: "Dám si Budweiser, protože je prostě nejlepší na světě!" Čech říká: "Já si dám Colu." Ti dva se na něj tázavě podívají a ptají se ho: "Vy si nedáte pivo?!?" A Čech odpoví: "Když si nedáte vy, tak ani já nebudu ...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já myslel, že bobik po pařbě je toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já myslel, že bobik po pařbě je toto: jeeeeeeee, to je ale fesak....... kluci musim na par hodinek zmizet.........skoda, je tu zabava........tak samy podpasovky sem, ja pak vymyslim jeste horsi pomstu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 A tady Bobik v plne sile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 a kráse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 jeste reaguji na upozorneni, ze se tu deji nekale veci.........hajzli......... si Vas najdu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 njn....mame ptaky kratky, jak porsaky saltrpaky........na velikosti nezalezi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Tri nejpouzivanejsi lzi v republice: 1. Faktura jiz byla proplacena 2. Nevadi, zustaneme prateli 3. To vis, ze Ti to nenastrikam do pusy, Milacku Tri nejvetsi lzi od piva: 1. jdu na jedno 2. od zitrka nechlastam 3. dopiju a jdu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 to od piva 3) pouzivam, ale je to: dopiju, dam jeste jedno a uvidim........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 A tady Bobik v plne sile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 mamííííííííííííííí oni se mi tu smeji...... @TomasB: jedes v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.