Wertheim Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 pekne arogantny napis, vsak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 pekne arogantny napis, vsak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Mail na helpdesk Dobrý den, Když chci zkopírovat film na disketu, tak když dám "vložit", tak se mi objeví hláška, že na disku A:\ není dostatek místa. Musím tedy dát "vložit zástupce" a potom už se film na disketu vejde. Problém nastane, pokud ho chci spustit na jiném PC, objeví se mi "zástupce nebyl nalezen", přitom v mém PC ten film z té diskety normálně spustím. Čím to? Miluše Peštuková A reakce: Milá Miluško, do svojej kabelky tiež nenapcháš krásný nový kožuch (kožich), ale lístok s tým, že kožuch je v skrini sa ti do tej kabelky bez problémov zmestí... Takže keď si doma a prečítaš si ten lístok z kabelky, že kožuch je v skrini, tak ho tam aj najdeš... Horšie je to keď si u kamarátky, z kabelky vytiahneš lístok a prečítaš si, že kožuch je v skrini, ver mi, u kamarátky v skrini asi ten kožuch nenajdeš... Ešte jedna nápoveda: Kabelka=disketa, kožuch=film, lístok=zástupca... Hádanka na závěr: Jakou má asi Miluška barvu vlásků ? ;o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Máte nalepeno? Souložil bych ... ale nemusím ... už nemusím. Nalepil jsem si na varlata náplast od firmy Jebavý a syn s.r.o. a ta mi postupně uvolňuje semeno a minimalizuje tím chuť na fyzický sex. Má výkonost v práci stoupla o 30% a jsem za to náležitě od šéfa odměňován. Přechod svůdné kolegyně kolem mého stolu už mě nerozhodí. Doma udělám mnohem víc práce a mám potom více času na své koníčky. Můj přítel chtěl ušetřit a náplast si nekoupil. Nevydržel napětí, oženil se a má 2 děti. Manželka ho stojí měsíčně 20000, děti po 10000 a milenka dalších 5000 měsíčně. Nemá téměř žádný volný čas, v práci dospává spánkový deficit způsobený nočním rajtováním s manželkou či milenkou, popřípadě doděláváním domácích prací. Přechod kolegyně kolem jeho stolu mu způsobí zpomalení pracovní činnosti o 50%. Šéf je na něj naštvaný a snižuje mu prémie. Děti se od něj nechají živit tak dlouho, jak to jen půjde, manželka navždy a milenka do té doby, co bude potentní. Suma sumárum ho to vše bude stát nějakých 30 milionů. Zatímco já si každý týden nalepím nálepku za 100kč a jsem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendar Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Farmář a jeho žena večer sedí v posteli. Ona štrikuje a on čte nějaký odborný časopis. Najednou zvedne hlavu a říká ženě: "Víš, že tady píšou, že člověk je jediný druh, jehož samice při milování dosahují orgasmu?" Žena se na něj podívá, jiskry v očích, svůdný úsměv na rtech, a říká: "Dokaž to!" On se trochu zamračí, pak říká, že teda jo, zvedne se a vyjde ven, zatímco ona sedí na posteli zmatená a neví, která bije. On se vrátí za půl hodiny, zpocený a unavený, a říká : "No, ani kráva ani ovce orgasmus nedosahuje, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 14 dní dovča a není to vtip tak se tu mějte a já jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ustecka policie zasahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 sikovni hosi, a ted kdo to zavinil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Jo tak to netusim..prislo mi to mailem.. ale tipuju ze ostri hosi meli nejakej rychlej vyjezd na svacinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Ty woe! Ta fabka pod tím nanukem málem podjela! Jinak se těším, až ty feldy zmiznou ze služeb policie. IMHO ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Tam u vás máte zaujímavé spôsoby zastavovania vozdiel políciou To bude asi dosť bodov keď si dali tak záležať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 sikovni hosi, a ted kdo to zavinil? To je jedno kdo, muze za to ridic Fabie, jelikoz policisti maji vice swedku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ta fotka je z Usti, stalo se to kousek od mista, kde bydlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 doufám, že to tu někde není : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 odpoved--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ta fotka je z Usti, stalo se to kousek od mista, kde bydlim dyť taky na tý druhý fotce úplně vlevo očumuješ, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ne Bo ja tam woe nikdy nebyl az budou horet Ja jsem woe Martinoslav z Usti nad Labem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 To mel strejda vyjezd k Martinkovi, kterej si zabouchnul doma klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 To mel strejda vyjezd k Martinkovi, kterej si zabouchnul doma klice? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ja jsem woe Martinoslav z Usti nad Labem!! kterej všude byl a fšechno zná a nic nesmí nevidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ja jsem woe Martinoslav z Usti nad Labem!! kterej všude byl čtyřikrát a fšechno zná a nic nesmí nevidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ja jsem woe Martinoslav z Usti nad Labem!! kterej všude byl čtyřikrát a fšechno zná a nic nesmí nevidět minimálně!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.