P2M Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 Mattoni...teda Santa už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 Miminkóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 23. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2005 P2M : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 23. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2005 Takto se stehuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 23. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2005 Chlap totálně ožralej hledá svůj dům, omylem vleze do kostela a tam je zrovínka zpověď. Vpadne do zpovědnice, sedne si a mlčí. Farář se nad tím podivuje, chlap pořád nic, tak farář zakašle, chlap pořád nic, tak farář se osmělí a zaklepe na přepážku mezi nimi. Chlap nato: "Ťukáš marně, kámo, tady taky není hajzlpapír!" V autobusu: "Pane řidiči, chtěla bych vylízat!" Řidič: "Taky bych chtěl vykouřit a neřvu to na celej autobus!" Černoušek natírá plot na bílo, je nešika a plechovku s barvou na sebe strhne a poleje se-je celý bílý. "Už nejsem černoušek, musím to jít ukázat tatínkovi:." Jde za tátou: "Podívej co se mi stalo..." Tatínek se dívá na fotbal, odbyde syna ať jde za maminkou. Jde a mamince říká to samý... Maminka zrovna umývá nádobí a tak ho pošle hrát si ven. Tak kluk vyjde ven a říká si: "Jsem sotva 5 minut bílej a už mě ti negři pěkně serou!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 23. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2005 To byly ceny co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 24. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2005 to je husťárna....taky jsem v těch letech pracoval s "mašinama" za 300 tisíc....dneska mám ještě jednu hozenou ve skladu a nikdo jí nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 24. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2005 U nás na elektotechnické fakultě koupili už v 89 asi dvanáct počítačů, stály asi 1,5 milionu, jako student jsi se k nim dostal jen na propustku, jinak to okupovali prófové... někteří tam vodili kamarády, manželky, sousedy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 24. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netrat Vloženo 25. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2005 to je husťárna....taky jsem v těch letech pracoval s "mašinama" za 300 tisíc....dneska mám ještě jednu hozenou ve skladu a nikdo jí nechce No pokud ji chces prodat za ty samy prachy tak se nediv:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 25. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2005 Jak_jsem_jel_Krále__umavy.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 25. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2005 (editace) to je husťárna....taky jsem v těch letech pracoval s "mašinama" za 300 tisíc....dneska mám ještě jednu hozenou ve skladu a nikdo jí nechce No pokud ji chces prodat za ty samy prachy tak se nediv:-))) jestli pojedeš na Mácháč, klidně ti jí přivezu... zdarma Editováno: 25. Srpen 2005, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 25. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2005 První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Satiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:"Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky. Kdo řekl: Dejte mi svobodu, nebo mě zabte?" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry 1775 ve Philadelphia." "Výborně, Suzuki, ....... a kdo řekl: Stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washington." Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás, Sužuji je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!" "Kdo to řekl?!" zvolá učitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: Generál McArthur 1942 in Gualdalcanal, a Lee lacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler." Třída je zcela ticho, jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!" Učitelka křičí: "Kdo to byl?!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premierovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne: "Vyhul mi!" Učitelka hystericky: "A dost! Kdo to byl teď?" Suzuki bez mrknutí oka: "Bill Clinton Monice Levinsky, 1997 ve Washington, oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně:"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazílii 2002." Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!" Suzuki:"Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, Praha 2003." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 25. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2005 To už tu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2005 # Mezinárodni průzkum. # Položili jsme v několika zemích následující otázku: "Prosím vás, jaký je váš # názor na nedostatek jídla v jiných částech světa?" # # Výsledek byl katastrofální: # V Africe nikdo nevěděl, co je to "jídlo". # V západní Evropě nikdo nevěděl, co je to "nedostatek". # Ve východní Evropě nikdo nevěděl, co je to "Váš názor". # V jižní Americe nevěděli, co je to "prosím Vás". # V USA zase nevěděli, co je to "v jiných částech světa". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 26. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2005 amogh je to vic pravdivy nez vtipny... '# Ve východní Evropě nikdo Nevěděl, co je to "Váš názor". ' to me dostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 Pozdě večer stojí generální ředitel u skartovačky, vedle něho mladý zaměstnanec. Ředitel povídá: "Prosím vás, držím v ruce velmi citlivý a důležitý dokument a moje sekretářka už šla domů. Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" "Samozřejmě," odpoví mladík. Zapne skartovačku, vloží papír a zmáčkne knoflík START. "Mockrát děkuji. Budu potřebovat tři kopie!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 Pozdě večer stojí generální ředitel u skartovačky, vedle něho mladý zaměstnanec.Ředitel povídá: "Prosím vás, držím v ruce velmi citlivý a důležitý dokument a moje sekretářka už šla domů. Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?" "Samozřejmě," odpoví mladík. Zapne skartovačku, vloží papír a zmáčkne knoflík START. "Mockrát děkuji. Budu potřebovat tři kopie!" mrda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 jeden obrázkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 # Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém # dostanete # všechno. Šéf přijímá nového prodavače, s tím, že jej vezme na den na # zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej # zavolá do kanceláře: # # "Tak kolik jste dnes udělal obchodu?" # # "Jeden, šéfe." # # "Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát # obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně # utržil?" # # "Tři sta osmdesát tisíc dolaru." # # Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" # # "No, první jsem prodal malinký háček na ryby..." # # "Háček na ryby? Za tři sta osmdesát tisíc?" # # " ... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i # střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i # nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal # jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že # na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou # větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. # Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat # motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto-vylezlo z něj, že # dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu # prodal ještě přívěs..." # # "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný # háček na ryby!?" # # "Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu # navrhnul, že když si teda o víkendu nezašuká, ze by si mohl zajít # aspoň na ryby..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 kudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tva Vloženo 31. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2005 No co by si cakal od Latino Amerikancov. BTW, sice dost chrobacna Spanielcina, ale ta posledna znacka sa da volne prelozit ako "slepa ulica", takze este chvilku je kde ist. Ale inac dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 # > Učitelka zadala svým žákům 5. třídy úkol. Zjistit od rodičů příběh s # > ponaučením na konci. # > Druhý den ve škole děti vyprávějí své historky. # > Katka říká : "Můj tatínek je farmář a chová slepice kvuli vejcím. # > Jednou jsme je v košíku vezli do obchodu na předním sedadle, když v # > tom jsme nabourali, košík vyletěl a vajíčka se rozbila." "A # > ponaučení?", ptá se učitelka. # > "Nedávej všechna vejce do jednoho košíku." "Dobře", říká učitelka,"teď # > Lucka." "Naše rodina má taky farmu. Ale chováme slepice kvůli masu. # > Meli jsme jednou tucet vajec, ale vylíhlo se nám jen 10 kuřat A # > poučení je - nepočítejte slepice, dokud se nevylíhnou." "To je pěkný # > příběh", říká učitelka, "Pepíčku, jaký máš příběh ty?" "Ano madam, můj # > tatínek mi řekl příběh o strýčkovi Liborovi. Strýček Libor byl u # > Zelených baretů ve Vietnamu a jeho vrtulník to jednou dostal. Musel # > nouzově přistát na nepřátelském území a jediné co měl byla lahev Whiskey, # kulomet a mačeta. # > # > Než dopadl na zem, vypil lahev Whiskey aby se nerozbila a pak přistál # > přímo mezi stovkou vietcongů. Zabil jich 70 kulometem než mu došly # > náboje, potom zabil dalších 20 mačetou než se mu zlomila čepel a # > zbytek zabil holýma rukama." "Svatá dobroto", zděsí se učitelka, "a # > jaké ponaučení ti tatínek řekl z tohoto hrůzného příběhu?" "Neser se # > do strejdy Libora,když je nalitej." # Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.