FISHkaa Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 P2M: to už tu bylo ale jinak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 FISHkaa: aha, já si řikal, že je mi to povědomý, tak to srry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 Přijde inženýr do nový práce a jde hned za mistrem a zeptá se ho co má dělat. Tak mu mistr řekne:"Tamdle to schrabej!" a on na to:"Ale já jsem inženýr!" a mistr:" jo tak pojď se mnou, já ti to ukážu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 1. Září 2005 Sdílet Vloženo 1. Září 2005 # Řídíš a jedeš si sám v autě. Je noc a venku je hrozná bouřka. # # Právě projíždíš kolem autobusové zastávky a vidíš tam stát # # hlouček lidí: # # 1. Starou paní, která vypadá velmi nemocně, tak že jí # # do smrti chybí snad jen pár minut. # # 2. Starého přítele, který ti # # jednou kdysi zachránil život. # # 3. Perfektní ženu, o které jsi celý život snil. # # Koho by jsi vzal k sobě do auta, s tím, že tam máš místo # # jen pro jednu osobu? # # Před tím než budeš číst dál, zamysli se nad touto # # otázkou. Je to morálně/etické dilema, které bylo jednou použito # # jako část přijímacího pohovoru do zaměstnání. # # Můžeš naložit starou paní, protože umírá, a proto by jsi ji # # měl zachránit jako první. Nebo můžeš naložit s sebou # # starého přítele, protože ti zachránil život a ty mu to můžeš # # splatit. A nebo se ti už nikdy v životě nepodaří najít perfektní # # milenku. # # Kandidát, který vyhrál pohovor (z 200 uchazečů) neměl # # problém s odpovědí. # # Co řekl? # # ...... # # ...... # # ...... # # Jednoduše odpověděl: Dal bych klíče od svého auta # # nejlepšímu příteli a nechal by jsem ho odvézt nemocnou # # paní do nemocnice. Zůstal bych na zastávce a čekal # # bych na autobus se ženou svých snů. # # Někdy doopravdy získáme víc, když jsme schopní vzdát # # se našich myšlenkových omezení. Nikdy se nezapomeň # # dívat na věci ZVENKU. ...... # Ale i tak by měla být správná odpověď takováto: Srazit # # starou a osvobodit jí od utrpení, přefiknout ženu na zastávce # a potom odfrčet se starým kámošem na pivo. # Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 va přátelé byli hrát golf a hráli děsně pomalu, protože před nimi na hřišti byly dvě ženské, kterým to moc nešlo a trefily snad každé jezírko a písečnou past, která cestou byla. A nějak se neměly k tomu, aby podle správné golfové etiky pustily pány před sebe. Jeden už nevydržel a říká: ˝Já se seberu a dojdu jim říct, ať nás nechají před sebe.˝ Tak vyrazil, ale když byl tak na půl cesty, tak se najednou zarazil, otočil a vrátil zpátky. Vysvětluje: ˝Sakra, já nemůžu. Jedna z těch ženskejch je moje žena a druhá moje milenka!˝ Tak vyrazil ten druhý a taky se v půlce otočil a vrátil se. Na tázavý přítelův pohled řekl jen: ˝Svět je malý.˝ Kazatel, doktor a inzenyr cekaji na golfovem hristi, az uvolni jamku skupina pomalych hracu. Inzenyr:- ˝Co je to za lidi? Uz tady kvuli nim cekame prinejmensim ctvrt hodiny!˝ Doktor:- ˝To nevim, ale nikoho tak nesikovneho jsem jeste nevidel!˝ Kazatel:- ˝Tamhle prichazi spravce hriste. Zeptam se ho.- Ahoj Georgi, co je to pred nami za skupinu? Jsou hrozne pomali.˝ George:- ˝Jo tamti? To je parta slepych hasicu. Oslepli loni pri haseni nasi klubovny, tak je tady nechavame kdykoli zdarma hrat.˝ (Ticho.) Kazatel:- ˝To je smutny... Vecer jim venuji zvlastni modlitbu.˝ Doktor:- ˝Dobry napad. A ja si popovidam s kolegou, jestli by se pro ne nedalo neco udelat.˝ Inzenyr:- ˝A proc kurva, vlastne nehraji v noci?˝ ------------------------- Ženatý chlápek spává se svojí sekretářkou. Jednou po práci jedou k ní domů a okamžitě vlítnou do postele. Po vášnivém milování usnou a probudí se až v osm večer. Chlápek se fofrem oblíká a říká: ˝Drahá, vezmi moje boty a pořádně je otři dole o trávník!˝ Holka kroutí hlavou, ale poslechne. Chlápek dorazí domů a už u dveří na něj žena vyjede, kde že se zas courá. Chlápek spustí: ˝Nemůžu Ti lhát. Randím se svojí sekretářkou. Dneska jsme skončili dřív, jeli k ní, strávili odpoledne sexem a usnuli. Proto jedu pozdě.˝ Žena se na něj tak podívá, koukne se mu na boty a říká: ˝Koukám, zas máš boty od trávy. Už zase jsi byl hrát golf, co?˝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 2. Září 2005 Sdílet Vloženo 2. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boxer Vloženo 3. Září 2005 Sdílet Vloženo 3. Září 2005 >> Jedné noci dorazil přítel se svou přítelkyní k ní domů. >> U vstupních dveří se začnou líbat na dobrou noc a mladík začne být pomalu >> vzrušený. >> Opře se dlaní o zeď, usměje se na ni a povídá: "Miláčku, co kdybys mi ho >> vykouřila?" >> Ona zděšeně odpovídá: "Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!" >> "Ale prosím tě! V tuhle hodinu?" Zubí se na ni. >> "Ne, prosím tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás >> přistihli?" >> "Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!" >> "Ani náhodou, je to moc nebezpečné!" >> "Prosím, prosím, Moc tě miluji !" >> "Ne, ne a ne. Taky tě miluji, ale teď nemohu!" >> "Jasně, že můžeš. Prosím?" >> "Ne, ne. Fakt nemohu." >> "Moc prosím ... " >> Najednou se na schodech rozsvítí světlo a ukáže se její mladší sestra v >> pyžamu, s >> rozcuchanou hlavou a rozespalým hlasem povídá: >> "Taťka říká, že už ho máš vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma >> vzkazuje, že kdyby bylo >> třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už, proboha, dá pryč ruku z toho >> zvonku!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 jeden srdečný pozdrav z tábora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 2boxer> tak ten je za 10 bodů!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 Tomu se říká vynalézavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 a ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 a ještě to znam, je to skvely, cely prase je v tom hotovy za odpoledne a kdyz si chodis odrezavat do "popelnice" vypada to taky dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2005 Sdílet Vloženo 7. Září 2005 a ještě velmi praktická popelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Pouze cituji: "Dnes mě asi stokilometrovou rychlostí předjela paní, která za sebou táhla zadní nárazník. Třeba jsem jen přecitlivělej a ve skutečnosti nemá cenu se kvůli podobným drobnostem zdržovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 no to me poser me jednou predjel borec s 309 a upadl mu vejfuck, no mel jsem co delat protoze me se pod predni naraznik vejfuk o prumeru nakejch 15 cisel nevejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 no to me poserme jednou predjel borec s 309 a upadl mu vejfuck, no mel jsem co delat protoze me se pod predni naraznik vejfuk o prumeru nakejch 15 cisel nevejde :-( Tak to fakt nepotěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 to já zas potkal v protisměru votuningovanou calibru- s zadním nárazníkem co má amogh a vysel mu taky na jednom šroubku viz obr.hore,(a taky si stoho nějak nedělal hlavu) asi to tam maj ty sopely nějak blbě poštelovaný) no a s vejfukem taky něco, přijel takle jednou k nám do garage kámoš, že má čerstvě opravenej fiat tipo, utrhnul se mu vejfuck v půlce auta ale šprajcnul se tam doprotisměru a utrhnul mu kus zadku auta(ta je mimocjhodem z části plast) s částí nápravy vč. kola!!!-docela mrda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Ukrajinec emigruje do Ameriky,aby mohl začit nový život a jediné co umí je kácet stromy a naložit na auto..Doma našetřil dost peněz,aby si mohl v Americe pořídit sekeru,nebo neěaký jiny nástroj na kácení stromů..přijde do prodejny--a říká,že potřebuje pořádnou pilu..prodejce říká:Mám tu jeden specilá za den 20 hektarů,jako nic..Ukrajinec jde do lesa kací,kácí...druhý den přijde do prodejny a říká:,,,udělal sem jen 13 hekt..prodejce říká:Není možný je to speciál zkuste to znova a uvidíte.Ukrajinec jde druhej den do lesa ...kácí kácí...přijde do prodejny unavenej,jako sviňa,ospalej --a říká jenom 15 hekt..prodavač říká:To není možný 20 hekt. musíte udělat,jako nic za ten jeden den..3. den se to opakuje Ukrajinec udělá jenom 16 hekt..přijde do prodejny totálně nasranej a říká seru na to jenom 16 hektarů jsem unavenej,jako prase a přišel jsem o výplatu..prodejce říká:Pojď za mnou tady za prodejnou máme pár stromů-já ti to ukážu---Přijdou ke stromu prodavač zapne sytič ,zapalování, chytne šňůru od startéru zatáhne a pila řve hrrrrrrnnnn vrrrn najednou se Ukrajinec lekne a zařve:ŠTO JE TO ŠTO JE TO.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP Vloženo 9. Září 2005 Sdílet Vloženo 9. Září 2005 Návrat kamionu z Ukrajiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Září 2005 Sdílet Vloženo 12. Září 2005 Maš rád(a) kontakt tělo na tělo? Ze předu, ze zadu, ze všech stran? Tak si nastup do MHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Září 2005 Sdílet Vloženo 18. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Září 2005 Sdílet Vloženo 18. Září 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Září 2005 Sdílet Vloženo 18. Září 2005 A jeste jeden. admonove odpusti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 22. Září 2005 Sdílet Vloženo 22. Září 2005 VyVolení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 22. Září 2005 Sdílet Vloženo 22. Září 2005 VyVolení II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.