johnxx Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zdravím pánové, za 2 dny budu mít doma notebook (konečně) a tak bych ho chtěl využít i k diagnostice svého miláčka.Ale někde jsem hledal více info, a narazil jsem na problém, že kabel na moji Octu nepůjde. Mám 1,6 55 kw, r.v. 1998, typ motoru AEE. Potřeboval bych USB. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 proč by nešel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Nevím proč, ale borec tam měl vypsanej seznam, a typ motoru AEE tam nebyl zaškrklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Tak tady jsem to našel, omlouvám se za chybu, nešlo o typ motoru AEE, ale o jiný typ označení- Octavia (1Z), to je myslím můj případ. Odkaz zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...71&hl=kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 jestli nemáš prototyp octavie II z roku ´98 tak máš octaviu 1U 1Z = octavie II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Tak zase moje chyba, je to 1U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.