Březen 30, 20169 r jaj, no lepší sú čo som pozeral, som teraz nevedel lebo aj napr. Kováčik nechal Good Angels apod.. tak neviem čo máš na mysli
Duben 10, 20169 r no veeelke prekvapenie na úkor KE ...čo povieš Marek? ...a Šterbák čo zasa rieši s Čadom? veď môže ísť už na MS aj Chára
Duben 10, 20169 r spravodlivý postup podľa mňa aj keď určite prekvapenie po 8smich rokoch nebudú vo finále, Šterbák neviem co rieši-nechapacka, a co si on kompenzuje, Chara dúfam, že pomôže no, ale uvidíme
Duben 25, 20169 r nedá mi, musím sa posťažovať na tých našich hokejistov, len nechápavo krútim hlavou
Duben 26, 20169 r a o 6 dní zažijeme zase raz národnú hanbu, však? Či to už ani nebude hanba, veď nato sme zvyknutí, ak motyka nevystrelí raz za 10 rokov
Květen 17, 20169 r Poslední výzva. Cestující na trase Petrohrad - Horní Uhry nechť se dostaví k odbavovacimu terminálu.
Květen 18, 20169 r Já jsem spokojený, slováci jsou venku a to je hlavní. My jsme si už splnili, co se uhraje navíc je už jenom bonus.
Květen 19, 20169 r Já jsem psal ,jedeme domu.jak dokáže snura špatných rozhodnuti sudích ovlivnit zápas.cekam minimálně omluvu od svazu rozhodčích.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.