octaviaman Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj chlapi, při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pade Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Tak to jsem zvedavej, to uz je asi stopadesaty misto kudy chcije do oktavky... Ja uz resil ucpany odtoky ze dveri, strhlej igelit po instalaci repra a nevyvedenou hadici od klimy... Editováno: 15. Říjen 2007, autor: pade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) Ahoj chlapi,při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Teče tam nejspíš přes ten černej gumovej průchod mezi sloupkem a zadními dveřmi, kterým vede kabeláž. Je to buď vypadlé z takového jakoby rámečku nebo je to přímo vypadlé i s tím rámečkem Editováno: 15. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ahoj chlapi,při dešti,spíše dlouhodobém mám mokrý pás u řidiče,a navlhlý u spolujezdce,jinak je v autě sucho,nevíte kudy tam teče voda?myslel jsem že by to mohlo být přes uchycení hagusů,ale nakonec je to přišroubováno mimo B sloupek.pokud by to bylo přes hagusy,jak je sundám a čím nejlépe vytěsnit?a ještě:kudy odtéká voda z toho sloupku když jsou v prahu gumové špunty? Děkuju! Teče tam nejspíš přes ten černej gumovej průchod mezi sloupkem a zadními dveřmi, kterým vede kabeláž. Je to buď vypadlé z takového jakoby rámečku nebo je to přímo vypadlé i s tím rámečkem tam to vše sedí,ale mám pocit jestli to nejde přes plastový špunt na B sloupku jak do něho zapadá ten kolík co je na dveřích,mám ho děravý. dnes nepršelo,ale jak ráno mrzlo a odpoledne to povolilo tak byl pás opět vlhký a nezasekne a nevrací se!ještě by mne zajímalo jestli to hned a kudy vytéká,pod autem je sucho a kdyby to tam zůstávalo tak by to šplouchalo při jízdě ne? chjo,tohle mne neba to hledat a nic nenajít,koupím nový špunt,no a pak asi sundám hagusy a podlepím silikonem.jen nevím proč je to i u spolujezdce,sice méně ale je a tam je ten špunt o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.