TomasB Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti? kunda z ryby, tady ještě odkaz: http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=mio%20c720&r=hint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 www.mall.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 www.mall.cz no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 www.mall.cz no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude. tak nic, tak už to smažte, stejně z vás nic nevypadlo a už jsem to objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 www.mall.cz no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude. To je omyl mobilka.cz je dobrý obchod. Mobilky.cz jsou skurvený zloději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 www.mall.cz no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude. To je omyl mobilka.cz je dobrý obchod. Mobilky.cz jsou skurvený zloději no teď už je to jedno. Vybral jsem kšeft, kterej je několik minut pěšky od našeho kanclu. Mio C720T včetně RDS a nejnovější verze databáze radarů za 12000,- včetně DPH. Mohl jsem sice docílit lepší ceny, ale zase nechci kupovat od někoho z druhého konce republiky. Holt to není jako u nás, když má zákazník problém tak jedem kamkoliv. No a v případě případného problému by to byla zdržovačka jezdit kvůli tomu někam do prdele a ztrácet čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 www.entershop.cz spokojenost. Pokud se zaregistruješ na foru drobecek.net tak máš lepší ceny co se týká reklamace tak spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.