Jump to content

reference na shopy

TomasB
 Share

Recommended Posts

už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti?

už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti?

kunda z ryby, tady ještě odkaz: http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=mio%20c720&r=hint

www.mall.cz

no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude.

To je omyl mobilka.cz je dobrý obchod. Mobilky.cz jsou skurvený zloději :aggressive:

no teď už je to jedno. Vybral jsem kšeft, kterej je několik minut pěšky od našeho kanclu. Mio C720T včetně RDS a nejnovější verze databáze radarů za 12000,- včetně DPH. Mohl jsem sice docílit lepší ceny, ale zase nechci kupovat od někoho z druhého konce republiky. Holt to není jako u nás, když má zákazník problém tak jedem kamkoliv. No a v případě případného problému by to byla zdržovačka jezdit kvůli tomu někam do prdele a ztrácet čas.