Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se mi povedlo udělat parádní kopanec na mojem hliníkáči. Nevíte někdo o nějaký firmě, kde to opravujou, pokud možno nejlépe z Jížních čech. Jo a dal jsem to sem, protože se to bude určitě ještě nekdy hodit, teda pokud sem někdo něco napíše.

V Jižnich Čechách to dělají ve Štěpánovicích u Lišova, osobní skušenost nemám.

Prej jsou tam dost dobrý a číslo by mělo být 777069768 B)

A co je to za firmu ?

myslim,ze opraven je vsude dost..Kdyz kouknes do vyhledavace opravy alu kol,nebo rovnani alu kol,nebo neco takovyho,vybehne toho spousta..Ja nechal rovnat kolo ve vrsovicich a maximalni spokojenost.

Nebo koukni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26972 taky uz jsem to jednou resil..Jsou tam naky odkazy..

Upraveno od Martyp

• Autor

Tak jsem volal do toho Líšova, či co to je, kola jenom rovnaj, ale bude do druhýho dne, což je super. A pokud by měl někdo zájem o komaxit, tak v Katovicích u Strakonic. Jednotná cena za kolo 500,- včetně otryskání. Nechával jsem si tam dělat kola už dřív a max. spokojenost.

Tel: 604739105 :palec2:

Já už to řešil mockrá u nás to tu dělá soused takže pohoda max spokojenost! :palec2:

Zrovna dneska pro něj mám dvě co jsou do vrtule v kufru! ;) Cena kolem 600 jak za který kolo...

Upraveno od KOKYN

• Autor

Tak můžu doporučit firmu Pekař ze Štěpánovic u Líšova. Kolo do druhýho dne hotový, cena 500,-. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.