sEVIGE Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak se mi povedlo udělat parádní kopanec na mojem hliníkáči. Nevíte někdo o nějaký firmě, kde to opravujou, pokud možno nejlépe z Jížních čech. Jo a dal jsem to sem, protože se to bude určitě ještě nekdy hodit, teda pokud sem někdo něco napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 http://www.lakovna-praskova.cz/autorafky.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 V Jižnich Čechách to dělají ve Štěpánovicích u Lišova, osobní skušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Prej jsou tam dost dobrý a číslo by mělo být 777069768 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 A co je to za firmu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 http://www.lakovna-praskova.cz/autorafky.aspx Sem jsem psal a cenovka je 800Kč kolo. Odlakování a nalakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) myslim,ze opraven je vsude dost..Kdyz kouknes do vyhledavace opravy alu kol,nebo rovnani alu kol,nebo neco takovyho,vybehne toho spousta..Ja nechal rovnat kolo ve vrsovicich a maximalni spokojenost. Nebo koukni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26972 taky uz jsem to jednou resil..Jsou tam naky odkazy.. Editováno: 24. Září 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jsem volal do toho Líšova, či co to je, kola jenom rovnaj, ale bude do druhýho dne, což je super. A pokud by měl někdo zájem o komaxit, tak v Katovicích u Strakonic. Jednotná cena za kolo 500,- včetně otryskání. Nechával jsem si tam dělat kola už dřív a max. spokojenost. Tel: 604739105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Já už to řešil mockrá u nás to tu dělá soused takže pohoda max spokojenost! Zrovna dneska pro něj mám dvě co jsou do vrtule v kufru! Cena kolem 600 jak za který kolo... Editováno: 24. Září 2007, autor: KOKYN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak můžu doporučit firmu Pekař ze Štěpánovic u Líšova. Kolo do druhýho dne hotový, cena 500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.