Publikováno Září 23, 200717 r Dobrý den, hladám informáciu či by trojramenný kožený volant pasoval aj na Octaviu II ročník 2004? Vie mi niekto pomôcť??
Září 23, 200717 r Autor proč by něměl? ja neviem, len na str8nke predajcu bolo: Octzavia a Fabia od r.v. 2006, 6e by to bol preklep? Aj podla mna by to malo pasovat.
Září 26, 200717 r Ahoj, raději se informuj u prodejce či v servisu, napadá mě možnost modernizace elektroniky airbagu a možná by si to nerozumělo se starší ŘJ.Hřídel a montážní otvor volantu je zřejmě beze změn.
Říjen 4, 200717 r Garner - ja som to pochopil tak, že je ten volant na Octaviu a na Fabiu až od MR 2006 (teda Fabiu po facelifte, kedy sa menili aj volanty). Ale pasovať bude určite. A keby sa aj dačo menilo, tak maximálne konektor. Napr. u airbagov sedadiel sa menil od MR 2007 konektor. Inak nič.
Říjen 13, 200717 r Autor Garner - ja som to pochopil tak, že je ten volant na Octaviu a na Fabiu až od MR 2006 (teda Fabiu po facelifte, kedy sa menili aj volanty). Ale pasovať bude určite. A keby sa aj dačo menilo, tak maximálne konektor. Napr. u airbagov sedadiel sa menil od MR 2007 konektor. Inak nič. Dúfam že bude pasovať, minulý týždeň som ho objednával z Čiech, a teraz už čakám ako malé decko. Mal som trochu pochybnosti, pretože v Skdoa servise v Komárne som sa vypytoval. SAmozrejme majú len na objednávku a za nekresťanské peniaze. Ale podľa mňa bude pasovať.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.