mario1977 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 ahojte, chcem sa opýtať, či je problém v zámku, alebo v mikrospínači. Keď zamknem s DO, tak niekedy ten cuplík zostane dole a dvere sú zamknuté a niekedy sa vráti hore a dvere sú odomknuté. a keď je ten cuplík hore a chcem ho dať dole, nejde. tak musím potom dodatočne zamknúť kľúčikom. Kde je chyba? Koľko stojí mikrospínač alebo zámok?? Díky hošani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 ahojte, chcem sa opýtať, či je problém v zámku, alebo v mikrospínači. Keď zamknem s DO, tak niekedy ten cuplík zostane dole a dvere sú zamknuté a niekedy sa vráti hore a dvere sú odomknuté. a keď je ten cuplík hore a chcem ho dať dole, nejde. tak musím potom dodatočne zamknúť kľúčikom. Kde je chyba? Koľko stojí mikrospínač alebo zámok?? Díky hošani. Jaký čudlík myslíš, já ve dveřích žádný nemám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 tak tak, pán se asi překliknul. my dvojky si už s čudlíkama nehrajeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ok, odmyslite si cudlik a viete povedat, kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 OK, podobný psí kusy mi to dělalo, když byla slabá baterka v dálkovém ovladači. To jsem vůbec nedokázal uzamknout auto a i klíčkem to dělalo kraviny. No po výměně baterie se vše sesynchronizovalo a bylo OK. Tak jestli, toto zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 pokud jde o OI tak bys moh mit to sami co ja zoxidovanej konektor co je ve stahovacce dveri.Ja to mam taky u dveri ridice,zatim sem nesehnal jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Jak dlouho Vám vydrží baterka v DOčku. Já jsem měníl 24.7.2007 před odjezdem na dovču a 10.9.2007 byla už zase v pre..li. Uznali mi to nakonec jako reklamajdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.