Publikováno Září 24, 200718 r ahojte, chcem sa opýtať, či je problém v zámku, alebo v mikrospínači. Keď zamknem s DO, tak niekedy ten cuplík zostane dole a dvere sú zamknuté a niekedy sa vráti hore a dvere sú odomknuté. a keď je ten cuplík hore a chcem ho dať dole, nejde. tak musím potom dodatočne zamknúť kľúčikom. Kde je chyba? Koľko stojí mikrospínač alebo zámok?? Díky hošani.
Září 24, 200718 r ahojte, chcem sa opýtať, či je problém v zámku, alebo v mikrospínači. Keď zamknem s DO, tak niekedy ten cuplík zostane dole a dvere sú zamknuté a niekedy sa vráti hore a dvere sú odomknuté. a keď je ten cuplík hore a chcem ho dať dole, nejde. tak musím potom dodatočne zamknúť kľúčikom. Kde je chyba? Koľko stojí mikrospínač alebo zámok?? Díky hošani. Jaký čudlík myslíš, já ve dveřích žádný nemám .
Září 25, 200718 r OK, podobný psí kusy mi to dělalo, když byla slabá baterka v dálkovém ovladači. To jsem vůbec nedokázal uzamknout auto a i klíčkem to dělalo kraviny. No po výměně baterie se vše sesynchronizovalo a bylo OK. Tak jestli, toto zkus.
Září 28, 200717 r pokud jde o OI tak bys moh mit to sami co ja zoxidovanej konektor co je ve stahovacce dveri.Ja to mam taky u dveri ridice,zatim sem nesehnal jinej.
Září 28, 200717 r Jak dlouho Vám vydrží baterka v DOčku. Já jsem měníl 24.7.2007 před odjezdem na dovču a 10.9.2007 byla už zase v pre..li. Uznali mi to nakonec jako reklamajdu....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.