Publikováno Září 29, 200718 r Ahoj chci se zeptat jak nějak přepojit. Měnil jsem starou palubku za novou kapličku a ted mi nesvítí podsvícení spínače blinkrů . Je tam jen jedna dioda a u starýho byli dvě. Jinak konektor je uplně stejnej. Díky
Září 29, 200718 r Ahoj chci se zeptat jak nějak přepojit. Měnil jsem starou palubku za novou kapličku a ted mi nesvítí podsvícení spínače blinkrů . Je tam jen jedna dioda a u starýho byli dvě. Jinak konektor je uplně stejnej. Díky Já to měnil taky a nic jsem nedodělával, ale když si tak uvědomím, tak ani nevím jestli mi svítí podsvícení toho vypínače.
Září 29, 200718 r Autor Ahoj mrkni na to prosím slespon budu vedět jestli je špatnej vypínač nebo jestli se musí něco předělat. Díky
Září 29, 200718 r Ahoj mrkni na to prosím slespon budu vedět jestli je špatnej vypínač nebo jestli se musí něco předělat. Díky Tak mi taky nesvítí, snad někoho napadne co s tím aby to svítilo...
Září 29, 200718 r Ahoj mrkni na to prosím slespon budu vedět jestli je špatnej vypínač nebo jestli se musí něco předělat. Díky Tak mi taky nesvítí, snad někoho napadne co s tím aby to svítilo... Je několik druhů těch spínačů, jeden bez tažného a druhý s tažným a každý má jiné zapojení + ještě další, které mají jiné zapojení podsvitu. Ale v zásadě je zapojení konektoru stejné u všech oktávií bez ohledu, jestli mají nebo nemají tažné, jedinou absolutní vyjímkou je MR99 - modely bez tažného, kde je na pinu č. 4 napájení podsvitu - šedomodrý! V ostatních je na tomto pinu kontrolka světel přívěsu. Tak jsou nejspíše tyto druhy: face s tažnym jen pro vozy Clasik 2x dioda face s tažnym vše mimo Clasik 1x dioda face bez tažného 2x dioda face bez tažného a podsvit na pinu č. 4 šedomodrý 2x dioda předface bez tažného 2x dioda předface s tažnym 2x dioda Upraveno Září 29, 200718 r od rolbar
Září 29, 200718 r Autor Ahoj díky za odpověd ale nejsem moc zběhlej v elektro takže nevím odkud mám ten kabel napojit dp pinu č.4 díky
Září 29, 200718 r Ahoj chci se zeptat jak nějak přepojit. Měnil jsem starou palubku za novou kapličku a ted mi nesvítí podsvícení spínače blinkrů . Je tam jen jedna dioda a u starýho byli dvě. Jinak konektor je uplně stejnej. Díky Pokud jsi měl dříve 2x diodu, tak potřebuješ spínač z Clasiku - pokud máš tažný, pokud ne, tak jakýkoliv face spínač mimo spínače z MR99 ! - ten má na pinu č.4 jiné zapojení, viz hore Upraveno Září 29, 200718 r od rolbar
Září 29, 200718 r Ahoj mrkni na to prosím slespon budu vedět jestli je špatnej vypínač nebo jestli se musí něco předělat. Díky Tak mi taky nesvítí, snad někoho napadne co s tím aby to svítilo... U tebe vim, že máš interiér z MR99 a máš tažné, takže budeš muset koupit face spínač z Clasika s tažnym nebo oželíš kontrolku na přístrojovce (ta ti teď stejnak nesvítí) a dopojíš na pin č. 4 šedomodrý - např od konektoru výhřevu skla a ten stávající fialovožlutý vyndáš a zaizoluješ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.