Přejít na obsah

K posilocvaci praskla hadicka

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Vloženo (editace)

Prosim vas mam prasklou hadicku - mozna to vypada spise jako trubicka - k posilovaci. Je na praskla u posilovace taky u toho zpet. ventilku.

Nevite kolik tento kousek stoji a kde se da koupit nez ve Skodovce?

Asi bych to koupil s tim ventilkem - maji to nejake nazhavene a dost nalisovane - hadice to neni - podtlak by ji smrskl, takze nejakou tvrdou trubicku.

Prosim poradte kdo to uz nekdo menil.

Diky

post-3876-1191169239_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo
Prosim vas mam prasklou hadicku - mozna to vypada spise jako trubicka - k posilovaci. Je na praskla u posilovace taky u toho zpet. ventilku.

Nevite kolik tento kousek stoji a kde se da koupit nez ve Skodovce?

Asi bych to koupil s tim ventilkem - maji to nejake nazhavene a dost nalisovane - hadice to neni - podtlak by ji smrskl, takze nejakou tvrdou trubicku.

Prosim poradte kdo to uz nekdo menil.

Diky

Vitej do klubu,tam mi to prasklo take,jen jsem to nastavil hadickou a uz rok ok,hadice byla opletena,normal bych tam nedal

Návštěvník
Vloženo
na AEE stojí 600,- s ventilkem

Myslis ze to bude stejny na AEH ci AKL ?

dik

Vloženo

Záleží co máš za motor teď jsem řešil stejný problém na 1.6 55Kw to stojí 600kč , ale na stokoňovku už ta cena je jinde

neprodávají totiš jenom kousek hadičky ,ale komplet vedení toho podtlaku a cena je 900Kč (ve škodovce) jestli jí máš prasklou jenom na koncívh tak já to vyřešil tak že sem jí prostě zkrátil a ty popraskaný kousky a je to v pohodě

• o 2 týdny později...
Návštěvník
Vloženo
Záleží co máš za motor teď jsem řešil stejný problém na 1.6 55Kw to stojí 600kč , ale na stokoňovku už ta cena je jinde

neprodávají totiš jenom kousek hadičky ,ale komplet vedení toho podtlaku a cena je 900Kč (ve škodovce) jestli jí máš prasklou jenom na koncívh tak já to vyřešil tak že sem jí prostě zkrátil a ty popraskaný kousky a je to v pohodě

I to je dobry napadad, ale maji ji opravdu fest kratkou - snad aby neslo uz kratit ci co, nebo uspora materialu. A navic to maji tepelne nejak nalisovane a neni to hadice meka ale spise snad jak trubicka

Vloženo

I to je dobry napadad, ale maji ji opravdu fest kratkou - snad aby neslo uz kratit ci co, nebo uspora materialu. A navic to maji tepelne nejak nalisovane a neni to hadice meka ale spise snad jak trubicka

Osobně mi taky prdla a nepřál bych to nikomu, když to přestane brzdit. Prostě zatni zuby a kup novou, brzdy jsou to nejdůležitější, co na autě je ;)

Vloženo

Mne prdla na dvou mistech, je tam nova a je to jistejsi, stalo to tusim asi 700 primo od Skodovky. Auto brzdilo, ale blbe (to brzdilo stejne, s 256mm brzdama, ale s timhle uz to bylo o drzku :) )

Vloženo
SAKRA dalsi investice - no beru to tak ze 9 let je 9 let

Možná by to spravila tlaková hadička třeba od Festa. Vydrží 10 bar a podtlak by s ní nic neudělal. -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...