camell.k Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Je to teda lizo z prvniho leona,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) Chlapi,nevíte zda to půjde namontovat i na Fabii II před FL? To číslo dílu co je napsáno pár příspěvků zpět souhlasí??? že bych po neděli zajel objednat do seatu .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Editováno: 23. Březen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) A ještě se zeptám,je to stále dostupné zboží?? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Editováno: 23. Březen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Ano je to dostupné a nestojí to moc...Jako doraz na obrubníky to je super...Člověk si alespoň neserve lak a toto může kdykoliv zase vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Ondrero:nevíš dopasuji to na FII před FL? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 No když je to dopasovatelné na F1-předface,face RS,O1-předface,face a RS,tak se to musí dostat i na F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 No poptám se u nás v Ostravě v SEATu co to stojí a možná se hecnu .... ikdyž já technický antitalent :'> Jen tak orientačně,co takové dopasování obnáší ... +/- co je třeba vše udělat .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 No prostě se musí doříznout tam kde je potřeba...Popřípadě možná někde přiohnout pomocí horkovzdušky atd... A montáž pomocí vrutů... Já být tebou tak se stavím v tom Seatu a vyčíhám někoho ochotného,kdo ti to třeba nechá zkusit přiložit k nárazníku a podle toho uvidíš.... Aby třeba nepřečuhoval o 10 cm někam atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Ja se musim primihat kluci mate nekdo foto liza ? A samotneho bez auta a od vrhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Tady... http://shop.vwmaniac-club.cz/index.php?route=product/product&path=13_28_53&product_id=459 I montáž tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 jozzi: jdeme to toho??? Ondrero: moc díky za info!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Za zkousku by to stalo skocim do seatu a obednam, musim to videt real to vis u nas se to lizo cvaka zepredu do takove divne mrizky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Jozzi jdu do toho s tebou ..... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 (editace) vis jak, vim kam to dloubnout Editováno: 24. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 No jak to vidím tak to musím mít taky ať nejsem pozadu Tom077: kdyztak pak napis kde v Ove si ho sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Jozzi zavolám ti a pořešíme to .... Morisi: tak měl jsem v úmyslu jít do Hellera .... ten jediný v OVĚ dealuje Seaty .... nevím jestli by ti to objednala i škodovka .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Kucíí neštvěte mě... Si to snad koupim taky...Já měl na to zálusk už minulé léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 No já bych do toho i šel ... zajdu do Seatu to omrknout,ale asi to nebudou mít skladem ... abych fakt mohl zkusit přiložit k nárazníku jak hodně to bude třeba upravit .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Já už to mám objednané. V úterý si pro to jedu tak jsem zvědav kolik s tím bude roboty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Tak mam na Tebe prosbu, muzes ho detajlne nafotit ? Jde mi o smer zoubku na uhyceni a o mezery mezi nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Jasně. Hned jak ho dovezu domu tak to nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 diky, jinak u nas na skladu v tesine neni ,a pani je tak škovna že mi ani nezjisti cenovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 jozzi: zkusím zjistit v OVĚ v Helleru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 V Ostravě v Helleru 650Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) camell.k : jak dlouho jim trvá dodání?? víš přesně číslo dílu?? Asi objednali jen jeden kus co?? Že bych tam zajel Editováno: 25. Březen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.