camell.k Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Včera jsem objednal, v úterý tam bude pro mé jeden kousek nachystaný. Číslo dílu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Kdy proto v úterý jedeš?Asi hned ráno ne že?Že by jsme dali scuka a okouknul to lízo.Kdyby ne,tak pak napiš číslo dílu .... díky!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Ještě nevím v kolik tam pojedu. V kolik bys tam mohl dorazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Právě že jsem dost omezený časem a nechci ti nějak zasahovat do plánů .. ale já bych v úterý mohl maximálně mezi 8:00 až 8:30 ... Nebo záleží kdy to budeš montovat ... jozzi chtěl ať mu to nafotíš ... a my se s jozzim domlouváme,že se v týdnu sejdem ... tak pokud jsi z OVY tak by jsi mohl taky dojet,pokecáme,okoukneme to lízátko ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Mezi 8- 8:30 bych tam mohl byt nebo pak muzu nekam za vama dojet. to je mi fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Camell.k: teď už to asi nedám tak narychlo .... napíšu tady nebo tobě do SZ jestli se někde sejdem .... že by jsi dojel na pokec Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 na starym modelu to vypadá taky mooooc pěkně, asi to taky vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Taky sem o tom premyslel, ale kdyz to ted dava kazdej, tak to davat nebudu. Aspon budu originalni Spi by me zajimalo, jestli nekdo resil takovejhle lip na poface obyc F1 naraznik, Chci delat vyrez na koncovku a rad bych tam neco takovyho dal. Nebo difuzor. Ale to co se prodava to je des a bida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 (editace) Lízo mám doma, nenašel by se někdo z okolí Třince kdo by mi to namontil za nějaký poplatek, dojedu klidně i do OV ale aby to bylo udělané tak jak se patří, moc si nevěřím a nechtěl bych zbytečně vyhodit 665kč za lízo. Kdyžtak SZ nebo sem nějaký kontakt, ozvu se. Předem Díky Editováno: 18. Květen 2012, autor: plynař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 lizatko nahodené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.