djvlada Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdar mam dotat na strankach http://www.levnealarmy.eu/centralni-zamykani-9/ sem nasel nejake centralni zamykani ja ho tam mam ale blbne mi tak mam dotaz je tam origo na octavii za 1000kc a pak jeden zas za 500kc me de o to ze mam dojizdeni oken jesi to bude fungovat i pak a chtel bych to doodelat na dalku poradite mi nechce se mi do toho moc vrazet ale ze to blbne me sere dik za rady a zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.h.k Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Obojí je univerzální. Jen to dražší má plechy určené na Octavii, pomocí kterých to chytíš do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 3. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 no a ten dalkovej ovladac to jako da se to k tomu nejak zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.