lamosi Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Chtěl bych se jenom zeptat, jestli existuje čelní sklo na Octaviu 1 s fialovým "tónováním" ... nemyslím jenom tónovaný horní pruh proti Slnku, ale něco jako má třeba Opel Vectra ... Ďekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Chtěl bych se jenom zeptat, jestli existuje čelní sklo na Octaviu 1 s fialovým "tónováním" ... nemyslím jenom tónovaný horní pruh proti Slnku, ale něco jako má třeba Opel Vectra ...Ďekuji. Bohužel ne to "tonování" je antireflexní vrstva a jsem rád že to škoda nadělala protože výměna takového skla je pěkná darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Chtěl bych se jenom zeptat, jestli existuje čelní sklo na Octaviu 1 s fialovým "tónováním" ... nemyslím jenom tónovaný horní pruh proti Slnku, ale něco jako má třeba Opel Vectra ...Ďekuji. Bohužel ne to "tonování" je antireflexní vrstva a jsem rád že to škoda nadělala protože výměna takového skla je pěkná darda Mne je totiz celkem jedno, kolik by to stalo ... fakt to nedela ani nejaky "third-party" vyrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Chtěl bych se jenom zeptat, jestli existuje čelní sklo na Octaviu 1 s fialovým "tónováním" ... nemyslím jenom tónovaný horní pruh proti Slnku, ale něco jako má třeba Opel Vectra ...Ďekuji. Bohužel ne to "tonování" je antireflexní vrstva a jsem rád že to škoda nadělala protože výměna takového skla je pěkná darda Mne je totiz celkem jedno, kolik by to stalo ... fakt to nedela ani nejaky "third-party" vyrobce? Co já vím tak opravdu nikdo nedělá ani větnamec v bambusoví chýši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) Co já vím tak opravdu nikdo nedělá ani větnamec v bambusoví chýši Tak jo no ... zas jsem si vymyslel hovadinu ... ale dik Editováno: 6. Říjen 2007, autor: lamosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beyczech Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdravim, to fialové tónování není ve skutečnosti jen tónování, je to tzv PET folie, která se dává spolu s bezpečnostní folií mezi skla. Zabraňuje průniku infračerveného záření, takže se ti tolik nehřeje interiér. Nebo to může být pokovená vrstva, která je též mezi skly, nedá se poškrábat a má stejný efekt. A to sklo by se udělat dalo, jde jen o to, kolik nabídneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdravim, to fialové tónování není ve skutečnosti jen tónování, je to tzv PET folie, která se dává spolu s bezpečnostní folií mezi skla. Zabraňuje průniku infračerveného záření, takže se ti tolik nehřeje interiér. Nebo to může být pokovená vrstva, která je též mezi skly, nedá se poškrábat a má stejný efekt. A to sklo by se udělat dalo, jde jen o to, kolik nabídneš... Co se týká pokovení tak se v tom trochu orientuji (je to moje dení práce) pokovená vrstva na čelní sklo by šla ,ale odstín by byl skoro nepatrnej kvůli homologaci ta pokovená vrstvička totiž velmi ráda oxiduje proto se dává do dvojskel vrstvou dovnitř folie se mezi to dá dát jenže stačilo by jen jedno oprýsknutí kaminkem a vrstva by se narušila toto pokovení probíhá ve velmi vysokém vakuu je to tzv.magnetronové naprašování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 jjjj je to jako antireflex u brýlí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beyczech Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Já jen napsal, že by se to sklo udělat dalo. Mám možnost. Jen jde o to, jak moc ho lamosi ocení. Já ho mít budu každopádně, je to ale bohužel dost pracné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Já jen napsal, že by se to sklo udělat dalo. Mám možnost. Jen jde o to, jak moc ho lamosi ocení. Já ho mít budu každopádně, je to ale bohužel dost pracné. JJ v poho když máš takový kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beyczech Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Já jsem tu novej, mam octu teprve 3 měsíce. Kontakty nemam žádný, jen prostě můžu mít takovéhle čelní sklo. Neptejte se jak, to nemůžu říct, ale prostě je to tak. Když ho budete chtít vidět, neni problém, až bude hotový, ozvu se. A když ho lamosi bude chtít, můžu nechat udělat ještě jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jde to sehnat,mám ho taky,jenom se to nehodí psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Martin Mokrý Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Zdravím, můžete mi poradit? Chci si zatmavit skla a nevim jestli jit do pískování skel a nebo do folií. A pokud do folií co říkate na americkou značku : SUNTEK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Natónované přední okno cca5%,zevnitř téměř neznatelné,zvenku to vypadá asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.