Johanson Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Porad'te prosím kde v Brně koupím Autožárovky Philips W5W 12V 5W W2.1X9.5D T10 BLUEVISION Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Porad'te prosím kde v Brně koupím Autožárovky Philips W5W 12V 5W W2.1X9.5D T10 BLUEVISIONDíky nevím, kde v Brně, ale tady na tom OnLine shopu je koupíš hned teď http://www.autozarovky-philips.cz/index.as...amp;record=4585 Hele a nemáš tu to téma dvakrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Díky su z Brna,a obědnávat se mě to nevyplatí. Tohle téma sem dával myslím ještě 1 , ale do jiné sekce( to vadí,) Jestli jo ,tak at' to někdo smaže. Přesto dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 DM autopolňky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Přesně tak zkus DM autodoplňky v Králově Poli, myslím že je tam maj dokonce běžně -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Mivaji je v kazdym globusu napr. Ale ke xenonum stejne nic moc, moje zkusennost... Maji "jen" 3400K, jsou porad hodne zluty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Díky DM ko sem pruboval jako 1ní-----nic. Ptal sem se vu Pytely v Tuřanech,a mají .Cena mě však odradila.Měl sem zato že ta sada stojí cca.140 kč.Tam chtěl 140 ale za 1,tak sem polkl slinu,a slušně poděkoval!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.