Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Otevřu dveře, zapnu zapalování  a na pageru zmáčknout 1+4 na 2s a siréna jednou  pipne. Pak zmáčknout 4 a pipne to znova 4 a pipne to a znova 4 a pipne to (a jsem ve funkci 3).pockam pár sekund  a siréna pipne 3x (ze jsem ve funkci 3) a zamcknu tlačítko 1..

Vloženo

Problém vyřešen,špatně zapojené to bylo,dva kabliky se přepinovaly a přehodily a už to maká..akorat ten otřesový snímač k tomu je na hovno,co 3 hodiny hlasí že někdo jde do auta...

Vloženo
před 14 hodinami, matesfox napsal:

Problém vyřešen,špatně zapojené to bylo,dva kabliky se přepinovaly a přehodily a už to maká..akorat ten otřesový snímač k tomu je na hovno,co 3 hodiny hlasí že někdo jde do auta...

Ok som rád že je to vyriešené, viete aké to boli piny? Ten otrasovy už bol aj mne.

Vloženo

zeleno/bílý a žluto bílý ... dal jsem dnes jiný a nový otřesový snímač a neumí taky pustit 2 zónu,nevíte čím to je ? pouze první zónu pustí že zapípa ale poplach nespustí...a čídlo při první zoně svíti zeleně a při druhe červeně a normálnš sem bouchal tak že svítilo červeně...

Vloženo

mám celkem vážny problém stím že žádne otřesové čidlo není schopné spustít druhou zónu, vždy jen tu první a můžu dělat co chci.a další věc že co 10min mi pípa pager že je narušena 1 zóna otřesu ikdyž se absolutně nic neděje.otřesový snímač musím mít vypnutý jinak to co 10min pípa.. už jsem zkoušel 3 první byl portman,pak magicar a teď keetec.. čím to jeM

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Pánové dotaz, mam Magicar 1090 v OII (1,6) + startovaci tlacitko, dalkovy start, fungovalo to bezvadne, az ted tak cca 14 dni mi nejde obcas natocit auto :( Bylo to v service, co se tyce motoru, cidel vse v poradku (i klicek v bypassu se nahlasi jako OK), setkal jste se nekdo s timto? Je to montovane v odborne firme. Studene (treba pri venkovnim delsim stani a treba i dalkovem startu) to chyti v pohode. Jak je to teple uz je problem (proste to nenatocim :( ) Nemuze to byt spojene nejak s bypassem a imo? Díky 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...