Gerrik Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Jak se mění palivový filtr, je to ta černá nádoba u leveho podběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) palivový filtr je pod autem před zadní nápravou, to co popisuješ je uhlík na ten nesahej. Editováno: 28. Listopad 2006, autor: johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mausek Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Přesně tak, nejlepší je to odpojit na čerpadle a vyndat to i s tou hadičkou a pak to obráceně namontovat. Je tam zatraceně málo místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel55 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Proč to tak komplikujete . Sundám hadičku která vede k potrubí a pak druhou a je filtr venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.