Gerrik Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Jak se mění palivový filtr, je to ta černá nádoba u leveho podběhu? Citovat
johan Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) palivový filtr je pod autem před zadní nápravou, to co popisuješ je uhlík na ten nesahej. Editováno: 28. Listopad 2006, autor: johan Citovat
mikano1 Vloženo 19. Říjen 2007 Vloženo 19. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim??? Citovat
mausek Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Citovat
KaJe Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 jak na to aby sem se k tomu vic dostel ta zadni hadicka co jde nad vanou s benalem ma fakt prd pristup a povytahnout to moc nejde nebo se toho bojim???nedavno jsem to menil a ta hadice je fakt kratka.vlezl jsem nahoru pod sedacku odpojil hadici z cerpadla !!privazal na lanko a stahnul filtr dolu!!vymena filtru--zatahnul lanko a vse bylo tam kde ma-neboj se toho je to celkem jednoduche. Přesně tak, nejlepší je to odpojit na čerpadle a vyndat to i s tou hadičkou a pak to obráceně namontovat. Je tam zatraceně málo místa. Citovat
karel55 Vloženo 23. Říjen 2007 Vloženo 23. Říjen 2007 Proč to tak komplikujete . Sundám hadičku která vede k potrubí a pak druhou a je filtr venku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.