Pavel_R. Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mate nekdo v 02 (Scout) SkodaSoundSys.? Me rachta plast nekde v PP dverich asi okolo basaku. Nejake zkusenost? Je to na reklamaci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mě to dělalo taky a na obou předních dveřích.Kámoš (mechanik) mi to něčím vycpal a je klid.Ale nebýt jeho,tak určitě jedu do servisu na záruku,protože u muziky za takový prachy je to nepřípustný.Pak dej vědít jak si dopadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Sice nemám Sound Systém ale dělalo mi to taky najdřív v levých předních dveřích. Když jsem přimáčkl plast uvnitř kapsy směrem do dveří tak to přestalo. V záruce jsem to reklamoval, drnčení přestalo ovšem když jsem šel asi po dvou dnech uklíze bordel v autě po mechanikovi tak jsem našel na podlaze ulámané příchytky. Teď mi rachtá i v pravých předních dveřích asi už rok ale raději s tím nic nedělám, stejně už mám po záruce a drnčí to jenom když stojím na místě, za jízdy to není slyšet. Jinak je zarážející že ty výplně dělají pořád stejné, vždyť o tom musejí vědět, určitě nejsme vyjímka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 taky sem reklamoval rachtani-vyresily to asi na tyden.... potom znovu-kaslu na to - az budu v tech dverich udelat vic veci tak to zmaknu sam...... u me je to u ridicovych dveri primo v odklad. kapse a kdyz zkusim jakoby v kapse roztahnout ty plasty tak je vse OK takze................... a myslim ze u druhych dveri jsem to slysel taky - ale takovejch nedodelavek u tohodle auta je........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.