Červen 8, 200619 r laky ty fakt nevíš kdo jsem kolik znáš prosimtě natalie otazka zni natalko, kolik natalek zna od lewise co ty vis, trebas ty jsi ta co ma lewis ve ctvrtek ty ostatni dny o sobe navzajem nemaj ani paru a laky z teho ma uz zmatek
Červen 8, 200619 r Autor NATY: Tak aby jsi vedela a prestala zarlit tak ti reknu ze miluju jenom tebe...
Červen 8, 200619 r Ted se v tom kurnik ztracim i ja velky mistr... nahonime zasejc prispevky.....huaaa......CCC......
Červen 8, 200619 r Autor laky ty fakt nevíš kdo jsem kolik znáš prosimtě natalie otazka zni natalko, kolik natalek zna od lewise co ty vis, trebas ty jsi ta co ma lewis ve ctvrtek ty ostatni dny o sobe navzajem nemaj ani paru a laky z teho ma uz zmatek Ty mrcho... Takhle zarli a jeste do ni rej...
Červen 8, 200619 r Cácorka: ja s toho zadnej zmatek nemam ja vim ze vzdycky den po nem ma tu co mel on vcera takze je to v poho.
Červen 8, 200619 r NATY: Tak aby jsi vedela a prestala zarlit tak ti reknu ze miluju jenom tebe... jezisku na krizku, to je krasny a uprimny ja chci taky
Červen 8, 200619 r Autor Ted se v tom kurnik ztracim i ja velky mistr... nahonime zasejc prispevky.....huaaa......CCC...... Přesně... doženeme velky Páany z OC...
Červen 8, 200619 r Autor NATY: Tak aby jsi vedela a prestala zarlit tak ti reknu ze miluju jenom tebe... jezisku na krizku, to je krasny a uprimny ja chci taky Nic nebude... Řekni si Lakymu!!!
Červen 8, 200619 r Cácorka: ja s toho zadnej zmatek nemam ja vim ze vzdycky den po nem ma tu co mel on vcera takze je to v poho. aby ses v tom nezamotal
Červen 8, 200619 r Ted se v tom kurnik ztracim i ja velky mistr... nahonime zasejc prispevky.....huaaa......CCC...... Přesně... doženeme velky Páany z OC... To maji stejne jen nahoneny z Hospody s nejakou Katkou co tam s ni furt kafrali.........
Červen 8, 200619 r Autor Cácorka: ja s toho zadnej zmatek nemam ja vim ze vzdycky den po nem ma tu co mel on vcera takze je to v poho. aby ses v tom nezamotal Laky??? Ten nikdy...
Červen 8, 200619 r NATY: Tak aby jsi vedela a prestala zarlit tak ti reknu ze miluju jenom tebe... jezisku na krizku, to je krasny a uprimny ja chci taky Nic nebude... Řekni si Lakymu!!! kdyz laky ma tu mulatku, nebo jak si to rikal
Červen 8, 200619 r Vydrzte ted se vzdalim, kontaktoval me nakej borec z Maxi Tunigu ze jestli bych nemel naky fotky auta.
Červen 8, 200619 r Vydrzte ted se vzdalim, kontaktoval me nakej borec z Maxi Tunigu ze jestli bych nemel naky fotky auta. oooooooo pujdes do casaku jo?
Červen 8, 200619 r Autor Ted se v tom kurnik ztracim i ja velky mistr... nahonime zasejc prispevky.....huaaa......CCC...... Přesně... doženeme velky Páany z OC... To maji stejne jen nahoneny z Hospody s nejakou Katkou co tam s ni furt kafrali......... Zná někdo vůbec tu Katku osobně? Viděli jste ji někdy? A videli jste jak sedi v aute??? Divan to holka co?
Červen 8, 200619 r Autor Vydrzte ted se vzdalim, kontaktoval me nakej borec z Maxi Tunigu ze jestli bych nemel naky fotky auta. Zmin se tam o me...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.