Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kde je ji vubec konec? konec ji nikde neni - stale je aktivnim clenem OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 samo nabizelo: ty me jeste nejak zvlastne onikas.......ja se nenabizel, nejsem kur*a No, ze sem uz nechodi Katka jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 samo nabizelo: ty me jeste nejak zvlastne onikas.......ja se nenabizel, nejsem kur*a No, ze sem uz nechodi Katka jedna fuj, i kdyby si se nabizel tak te nechcu : nabizela se reakce na ten prispevek - ty fakt mas dedulo problemy aj s chapanim asi pro Katku nejste moc dobri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 AHOJKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 zachvili mi jirka vihodi pujde se totiž učit na počitači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kdyby, kdyby........ .neni ani nabidka, tak jake pak reci o poptavce...... s chrapanim? s tim problemy nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 AHOJKY holandsko dneska vyhralo natalko ve fotbale - slavis?? zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Ahoj Naty, dnes strizliva A Barbie Girl dnes byla take? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 hm tak ted mi řekl že situ mužu povídat až do uplného vitezství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kdyby, kdyby........ .neni ani nabidka, tak jake pek reci o poptavce...... s chrapanim? s tim problemy nemam :ble :ble tu byla nejaka poptavka?? no fuj tajks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jo ja vím že vihrali hip hip hura a dneska jsem střizlivá nahodou si všechno pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 hm tak ted mi řekl že situ mužu povídat až do uplného vitezství mno ale ja mam za chvili pulnoc - dnes tu s tebou nevydrzim nat - budes muset rict boooobikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kdyby, kdyby........ .neni ani nabidka, tak jake pek reci o poptavce...... s chrapanim? s tim problemy nemam :ble :ble tu byla nejaka poptavka?? no fuj tajks poblila jsi mi LCD, pojd si to umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ach jo v uterí budu muset jít už do prace to bude zase nuda a na strahově nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jo ja vím že vihrali hip hip hura a dneska jsem střizlivá nahodou si všechno pamatuju ta slivka asi byla hodne kvalitni anebo natalko hodne vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 hm tak to mam radost kati že tu nebudes dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 poblila jsi mi LCD, pojd si to umejt me tam nemas poustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 mno, kdyz si das na prasek slivku, tak nevim nevim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nahodou mi po ní vubec nic nebylo což je divní ale měli jsem naladi na rozdavaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ach jo v uterí budu muset jít už do prace to bude zase nuda a na strahově nebudu ja strahov zvladnu za nas obe ti pak poreferuji... jo natalko pisni mi pak tvuj mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 poblila jsi mi LCD, pojd si to umejt me tam nemas poustet ses tu zjevila jako Bila pani, poblila mi to tu......behehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 vipadala jsem hodně špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nahodou mi po ní vubec nic nebylo což je divní ale měli jsem naladi na rozdavaní a ja do toho enza proste chci a chci a chci - jo jo, videli jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nahodou mi po ní vubec nic nebylo což je divní ale měli jsem naladi na rozdavaní byla jsi akční...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ses tu zjevila jako Bila pani, poblila mi to tu......behehehe ne, ja stale sedim doma, takze sis me spletl - porid si vice dioptrii : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.