Červen 11, 200619 r ses tu zjevila jako Bila pani, poblila mi to tu......behehehe ne, ja stale sedim doma, takze sis me spletl - poid si vice dioptrii : dobra, pujcim si od tebe
Červen 11, 200619 r dáš mi tam prosímte na jiřika pozor aby mi do nej někdo nedělal Natalko, klid - budu ho strezit jak kdyby byl muj vlastni neboj ohlidam
Červen 11, 200619 r a jake mam asi ja? proto pisu ze si mas poridit slnejsi, tzn. plus kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........
Červen 11, 200619 r jo dík ale ty mi donej taky nedělej mno hele, Jirik neni muj typ, ale nerikej mu to a na tehle srazech nemusis mit strach - zensy tam nejezdi krom katky
Červen 11, 200619 r kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........ no ona ta zmena by mozna pomohla.
Červen 11, 200619 r kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........ no ona ta zmena by mozna pomohla. v čom? nejak se v tom nevyznam...
Červen 11, 200619 r 2 bob: v tom aby si lepe videl a nepletl si me s bilou pani u tebe ja se neumim teleportovat
Červen 11, 200619 r no uvidime az ty fotky budou, hlavne ze jirik nenadaval, ze ses mu plazila po aute :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.