Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ses tu zjevila jako Bila pani, poblila mi to tu......behehehe ne, ja stale sedim doma, takze sis me spletl - poid si vice dioptrii : dobra, pujcim si od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 dáš mi tam prosímte na jiřika pozor aby mi do nej někdo nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 to tezko - ja mam minusove dioptrie, takze to ti moc nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Naty: to mi neco pripomina....at na nej necumi, nebo ji rozbiju drzku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 to tezko - ja mam minusove dioptrie, takze to ti moc nepomuze a jake mam asi ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 dáš mi tam prosímte na jiřika pozor aby mi do nej někdo nedělal Natalko, klid - budu ho strezit jak kdyby byl muj vlastni neboj ohlidam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 a jake mam asi ja? proto pisu ze si mas poridit slnejsi, tzn. plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jo dík ale ty mi donej taky nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 a jake mam asi ja? proto pisu ze si mas poridit slnejsi, tzn. plus kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 hele jinak jsem tam žadní trapasi snad nedělala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 jo dík ale ty mi donej taky nedělej mno hele, Jirik neni muj typ, ale nerikej mu to a na tehle srazech nemusis mit strach - zensy tam nejezdi krom katky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 hele jinak jsem tam žadní trapasi snad nedělala krom toho foceni na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........ no ona ta zmena by mozna pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ty fotky z toho foceni u auta tu urco hodi - mas se nasc tesit natalko : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 dame si slivku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 kdyz si poridim +, tak to asi neklapne se zlepsenim viditelnosti........ no ona ta zmena by mozna pomohla. v čom? nejak se v tom nevyznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 natalko mej se - jdu od PC pacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 2 bob: v tom aby si lepe videl a nepletl si me s bilou pani u tebe ja se neumim teleportovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ale ti fotky jsou docela hesky ne jirka řikal že to bylo sexy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 no uvidime az ty fotky budou, hlavne ze jirik nenadaval, ze ses mu plazila po aute : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 mejte se, jdu na fotbalek....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 nat - hezky vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ne nenadával vždit jsem davala pozor zato jsem mu dneska musela umejt auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 ahojky hesky večer maš čislo na tatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.