Naty Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A co ty nepřesné dráhy řazení na felině a měkkej podvozek?.. Dalo by se to nějak odstranit? Myslím tím doporučit nějaký tužší tlumiče nebo rovnou nějakej sport. podvozek (a nemyslím tím HP sporting..) A co vy na tu převodovku? A spojka by byla lepší taky asi jiná.. Díky moc Má jí známej a neví co s tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 http://www.seat-klub.cz/srazy_foto/2006/20...plasy%20341.MOV jinak gratulace k poharku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 http://www.seat-klub.cz/srazy_foto/2006/20...plasy%20341.MOVjinak gratulace k poharku No mohl bych to smazat ale dobře no ona by to sem pak dala cacorka... Jinak pohárky byly 2... 2. místo za nej auto seat-klubu na sraze... 3. místo za noční tuning... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak to tupl gratulace..... ja to nasel na Seat klubu uz vcera a kdyz se tu odkaz tak dlouho neobevil, tak jsem to musel udelat sam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 No me se vubec nelibi jak mluvim tak jsem to sem nechtel ani davat... Kdyz jsem tam pred 3/4 rokem predstavoval feldu tak to ze me musel francesko pacit... na PVA se zase vsichni rezali smichy jak jsem koktal... no ted rikali ze jsem mluvil normálně... ale stejně nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 docela v pohode, je preci jasny, ze jsi byl nervozni pred lidma a pred mikrofonem kdyztak ten odkaz smazni, je to na tobe, ja se neurazim, kdyz mi zeditujes prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ne v poho tak aspon ukazu autí na netu... Ona by to semka stejně dříve nebo později šoupla cacorka... Mikrofon mi snad dela nejvetsi problem ale hlavne takovej casovej nápor... do té doby kecáš v pohodě... třeba si rozmýšlíš co tam řekneš... přijedeš tam a najednou to je takový máme tady další auto... no tak honem jak to je co a jak... chvili premýšliš a hned se te na neco pta... potom nereknes to co jsi chtel a treba to co jsi mel... ja tam spoustu veci zapo... ale jinak celkem v pohe si myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 , njn nervozita, ale v cajku..... myslis, ze jsem teda udelal praci za nekoho jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 , njn nervozita, ale v cajku..... myslis, ze jsem teda udelal praci za nekoho jinyho To urcitě... ale kde ta holčina je? normálně už by tu byla a ted? Možná že je naštvaná na mě? ale bohužel nevim co jsem ji provedl... už v plasech na mě byla ošklivá... (měla nějakou prudivější náladu než jindy než na co jsem si zvykl... ale pst...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 , njn nervozita, ale v cajku..... myslis, ze jsem teda udelal praci za nekoho jinyho To urcitě... ale kde ta holčina je? normálně už by tu byla a ted? Možná že je naštvaná na mě? ale bohužel nevim co jsem ji provedl... už v plasech na mě byla ošklivá... (měla nějakou prudivější náladu než jindy než na co jsem si zvykl... ale pst...) nikomu to nereknu nejni jeste v praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 možná že je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 vyrabi neco krvaveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 vyrabi neco krvaveho ježiš co si o chudince pomyslej až to tady bude čist někdo kdo o tom nema ani páru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj myslim, ze ale porad plati informacni embargo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 driv nebo pozdeji to tady stejne nekdo vyzvoni a bude tam mit naval... celý forum se prijede podívat na neco krvavého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj presne tohle jsem ji rikal, ale kdyz jsem rekl, ze si tam udelam vylet, tak o tom nechtela ani slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj presne tohle jsem ji rikal, ale kdyz jsem rekl, ze si tam udelam vylet, tak o tom nechtela ani slyset Ja se tam nekdy stavim... uvidime jestli ji uvidim a co na me bude rikat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj byla by sranda, kdyby byla hned v prvni linii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jdeme kecat sem... 1/ nebavilo me to preskakovani... 2/ lakymu by se nelibilo ze mu kecame pikacoviny v sekci kterou zalozil on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jo taky jsem smazal vsechny ty plky nadavky a urážky o tech neonech a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj naprostej souhlas, to OT tam nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nahoníme zase přízpěvky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj koukal jsem, ze jsi to smaznul, pac to byla uz hodne vyhrocena debata..... v par vecech jste se tam nepochopili a hned tam bylo hadani do krve....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 hehe ...nahonime si je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.