Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jj koukal jsem, ze jsi to smaznul, pac to byla uz hodne vyhrocena debata.....v par vecech jste se tam nepochopili a hned tam bylo hadani do krve....... ale ja se temer nehadal... ja tam byl spis jak kdyz hrach na zed hazimmm... to bylo ty jsi blbej... zelený nejsou takový jako modrý... nene ty jsi uplne blbej posloucháte mě? ne jdi s barvame nekam ted se hadame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no jo když ty už máš skoro 2,5 a ja jeste nepresahl 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no uprime receno jsem to ani moc nechapal, proc to vzniklo a co bylo cilem.... ale to je jedno nechame to konovi, ten ma vetsi hlavu...... jinak dnes jsem konecne odvezl Bobika do lakovny a opravi mi ty dvere a kliky pujdou do barvy....jupíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 No tak to je super... to bude pěkný... jestli chces zase ti je namontuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ajo , koukam, ze mam uz nejak moc.... ze jsem uz na druhe strance v TOP to vim, ale za chvili to bude postup na vyssi pricky......ale na borce z Octavacky hospody se necapem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no to ne no... hlavne ja taky uz sem moc nechodim... neni vubec cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jen tu jednu, ta mi nesla ....mel jsem vsechny kliky dnes dopoledne dole ani ne za 5 minut, lepsim se, za chvili to bude WR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nj, mas k tomu jeste TF a Seat klub, to uz je nejakej cas stravenej u PC..... a do toho ted zkouskovy, taky to neni nejlepsi kombinace spolu s fotbalem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jen tu jednu, ta mi nesla ....mel jsem vsechny kliky dnes dopoledne dole ani ne za 5 minut, lepsim se, za chvili to bude WR..... Mě to poprvé taky bylo divný co je špatně že to nesedí... pak jsem na to přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 vidis a ja se s tim vztekal, pak jsem zahodil sroubovak a sel radeji posekat travnik..... a pak v sobotu vecer, ty jsi mel ty Skodovacky monterky, tak to jsem te musel nejak vyuzit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Ty jsou super... dal mi je kamoš... v těch se montuje samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ted by jsi tam ale potreboval jiny logo, sice koncern, ale nesedi ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ted by jsi tam ale potreboval jiny logo, sice koncern, ale nesedi ti to No jak tak nad tím přemýšlím tak bych těch log potřeboval víc... nesedí mi totiž ani koberečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 kdyz jsou ty auta stejny ....ale na logo to nejezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no presně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jak valcis se zkouskama? tohle je muj 2500. prispevek na foru jou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 des bes hruza... dneska me vyhodil z elektra... uz po 2. vůbec mi to nejde... letos je to fakt bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jo a fakt se mi dneska nechce bavit o skole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 huh, tak to absolutne chapu, ja po svem poslednim neuspechu, byl tak nastvanej, ze kdyz jsem dostal boticku, tak jsem se pohadal tak s policajtem, ze to skoncilo samozrejme pokutou (nemusela byt, dalo by se to v poho ukecat), tak jsem ihned roztrhal slozenky na kousky, policajt to asi i videl, ale sedl jsem a odjel, tak snad nebude pruser, ale mel jsem z toho zkazeny dva dny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 huh, tak to absolutne chapu, ja po svem poslednim neuspechu, byl tak nastvanej, ze kdyz jsem dostal boticku, tak jsem se pohadal tak s policajtem, ze to skoncilo samozrejme pokutou (nemusela byt, dalo by se to v poho ukecat), tak jsem ihned roztrhal slozenky na kousky, policajt to asi i videl, ale sedl jsem a odjel, tak snad nebude pruser, ale mel jsem z toho zkazeny dva dny.... No já jsem sedl do auta a malem jsem se naboural a pak malem popral... No prostě špatnej den ne, a jak vyjíždím od školy je tam dlouho mezi polema obec kde je 50... a plná... jedu 50 a nejakej debil se sluzebákem pul metru za mnou... tak mu poodjedu a pribrzdim aby to pochopil... ne zacne me predjíždet na padesátce pres plnou caru... tak jsem mu tam hodil jen takovou mysku... no blbost proste ale jak jsem byl vytocenej... pak me predjel zacal brzdit zanadavali jsme si z okýnka a jeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no to mas taky prima pozkouskovy zazitky.... kdyz jsem jel rano k lakyrnikovi, tak jsem malem nedojel, malem jsem mel celni stret se zenskou v cervenym leonovi.... madam si usmyslela, ze bude predjizdet kolonu a nemela na to kone.... tak jsem dupnul na brzdu a uhnul co nejvic stranou a bylo to jen tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no to mas taky prima pozkouskovy zazitky.... kdyz jsem jel rano k lakyrnikovi, tak jsem malem nedojel, malem jsem mel celni stret se zenskou v cervenym leonovi.... madam si usmyslela, ze bude predjizdet kolonu a nemela na to kone.... tak jsem dupnul na brzdu a uhnul co nejvic stranou a bylo to jen tak tak... V Liberci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 e-e jel jsem z MB od Hrdlořez směr Běla pod Bezdězem a bylo to v mistě, kde je to nejuzsi......jel jsem na pohodu 110 a ona tam mohla mit tak 120, ale to je jen odhad.....v kazdym pripade by to byla rano jako svine..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nevypadala takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 e-e to neni ona.... tohle byl novej leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.