Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Myslíte si, že tazatel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33311 machroval na autobusový zastávce před 15. letejma holkama na jejich vesnici až se čadilo z gum. Samý hrabačky a teď se bojí, že mu fotr zlejská prdel, páč si myslí, že vodkurvil spojku?

Myslíte si, že tazatel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33311 machroval na autobusový zastávce před 15. letejma holkama na jejich vesnici až se čadilo z gum. Samý hrabačky a teď se bojí, že mu fotr zlejská prdel, páč si myslí, že vodkurvil spojku?

bobajz :palec2::smich:

No Bobik ja som sa pytal Vazne a len tak mimochodom dnes som na aute nebol :) Bol som totiz v Skole :) PS: do .. tu sa clovek nemoze nic opytat :) strasne !

a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres aaaaaaaa nemusis hovorit to ze machrujes pre 15 rocnymi buchtami ja to nepotrebujem ako ty :) si chudak :)

Upraveno od Reso

• Autor
a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres

nespamuj mi v tématu - já ti v tvém taky nepíšu OT :p

jujjjjjjjjjjjjjjjjjj ty si ale vtipny :) hahhahahha :blbec:

• Autor
No Bobik ja som sa pytal Vazne a len tak mimochodom dnes som na aute nebol :) Bol som totiz v Skole :) PS: do .. tu sa clovek nemoze nic opytat :) strasne !

no a já se namůžu taky na nic zeptat zcela vážně? :rolleyes:

:D:D:D
  • Autor
a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres aaaaaaaa nemusis hovorit to ze machrujes pre 15 rocnymi buchtami ja to nepotrebujem ako ty :) si chudak :)

to pozor, 15 je na mě moc :kol-52: si piš, že sem byl dnes před základkou a kolem doby obědů sem drandil sem a tam se staženým okýnkem a tucal kol5

• Autor
jujjjjjjjjjjjjjjjjjj ty si ale vtipny :) hahhahahha :blbec:

rozmysli se, jednou debil, podruhe jsem vtipnej :feve:

Bobik ty si .. to sa neda uz ani opisat ;)kol5kol11:kol-135:

hihi slovná zásoba???

jak malí Jardové (sorry Jakre) :smich: :smich:

• Autor
Bobik ty si .. to sa neda uz ani opisat ;)kol5kol11:kol-135:

tumpachovej sem čím dál tím víc... mrká na mě, pusinkuje, bumbá koktejlík a hraje si autíčkem :kuk:

Bobik ? zabudol som tam moj najoblubenejsi smajlik tak tu ho mas v plnej krase ! :fakac:

• Autor

mě nerozházíš :)

to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl kol1

to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl kol1

ty seš takovej kalič jo Bobe? lol

• Autor

ba ne ;)

ba ne ;)

no jen aby :p co Bobe, nedáme někdy srázek? :)

ba ne ;)

hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci :p

• Autor

ba ne ;)

dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi :palec2:

• Autor

ba ne ;)

:spam:

lol

ba ne ;)

dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi :palec2:

tak doufám, že se to včas dozvím, abych si s vámi mohl zařádit :palec2: kdo tam všechno jezdí? ;)

ba ne ;)

njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: :smich: ;) a jak se vede draku?

• Autor

ba ne ;)

tak doufám, že se to včas dozvím, abych si s vámi mohl zařádit :palec2: kdo tam všechno jezdí? ;)

vloni před Vánocema:

Fidelek

JaKr

kláca

Profor

Bemo

Crake

Fíla

Strojvůdce

Lewis

Olin

a další s otazníkem - nevím jestli byli

P2M

MichalF

Petr81

a v zimě na sníh tradičně:

Fidelek

P2M

kláca

Fishkaa

JaKr

a pak vždy kdo se přidá...

neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.