Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Myslíte si, že tazatel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33311 machroval na autobusový zastávce před 15. letejma holkama na jejich vesnici až se čadilo z gum. Samý hrabačky a teď se bojí, že mu fotr zlejská prdel, páč si myslí, že vodkurvil spojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Myslíte si, že tazatel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33311 machroval na autobusový zastávce před 15. letejma holkama na jejich vesnici až se čadilo z gum. Samý hrabačky a teď se bojí, že mu fotr zlejská prdel, páč si myslí, že vodkurvil spojku? bobajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No Bobik ja som sa pytal Vazne a len tak mimochodom dnes som na aute nebol Bol som totiz v Skole PS: do .. tu sa clovek nemoze nic opytat strasne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres aaaaaaaa nemusis hovorit to ze machrujes pre 15 rocnymi buchtami ja to nepotrebujem ako ty si chudak Editováno: 24. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres nespamuj mi v tématu - já ti v tvém taky nepíšu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jujjjjjjjjjjjjjjjjjj ty si ale vtipny hahhahahha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No Bobik ja som sa pytal Vazne a len tak mimochodom dnes som na aute nebol Bol som totiz v Skole PS: do .. tu sa clovek nemoze nic opytat strasne ! no a já se namůžu taky na nic zeptat zcela vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 a aby som nezabudol Bobik si riadny DEBIL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! uz ma seres aaaaaaaa nemusis hovorit to ze machrujes pre 15 rocnymi buchtami ja to nepotrebujem ako ty si chudak to pozor, 15 je na mě moc si piš, že sem byl dnes před základkou a kolem doby obědů sem drandil sem a tam se staženým okýnkem a tucal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jujjjjjjjjjjjjjjjjjj ty si ale vtipny hahhahahha rozmysli se, jednou debil, podruhe jsem vtipnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Bobik ty si .. to sa neda uz ani opisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 hihi slovná zásoba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jak malí Jardové (sorry Jakre) :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Bobik ty si .. to sa neda uz ani opisat tumpachovej sem čím dál tím víc... mrká na mě, pusinkuje, bumbá koktejlík a hraje si autíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Bobik ? zabudol som tam moj najoblubenejsi smajlik tak tu ho mas v plnej krase ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi tak doufám, že se to včas dozvím, abych si s vámi mohl zařádit kdo tam všechno jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? hele Dakie nespamuj,tady jde o dulezite veci njn, sorry, já si to nemohl odpustit :smich: a jak se vede draku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 mě nerozházíš to víš, jednou po dlouhý době nesedím v hospodě, tak jsem si na tebe vzpoměl ty seš takovej kalič jo Bobe? ba ne no jen aby co Bobe, nedáme někdy srázek? dočkej času, určitě bude zas srázek na zimákách (vloni byl asi tejden před Vánocema, když dorazili kluci ze Slovenska (Bemo a Profor) a pak bude jeden operativní podle sněhu) oboje na letišti v Mimoňi tak doufám, že se to včas dozvím, abych si s vámi mohl zařádit kdo tam všechno jezdí? vloni před Vánocema: Já Fidelek JaKr kláca Profor Bemo Crake Fíla Strojvůdce Lewis Olin a další s otazníkem - nevím jestli byli P2M MichalF Petr81 a v zimě na sníh tradičně: já Fidelek P2M kláca Fishkaa JaKr a pak vždy kdo se přidá... neboj pokaždé dáváme vědět ve srazech až teda na sraz na sněhu, ten je vždy na rychlo a spíš vládnou telefony, než Sz nebo fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.