Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 (editace) tak nějakej hokus pokus ta skoro zlatá je super ne? :smich: Editováno: 26. Říjen 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 ještě mě napadla tahle úprava, provedení sice nic moc, jako předchozí, ale co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Ta zlata je super, ale ta tretia fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 třetí fotka - maska na styl mattigu a nárazník děs a běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 dík za názory aspoň vím, kterou cestou se pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Dakie, ta zlatá je užásná !!! Tak za tímto autem bych se určitě otočil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 tak nějakej hokus pokus ta skoro zlatá je super ne? :smich: Nemáš doma trochu zlatý barvy....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jojo, photoshop ..zapracoval bych spíš na menších, ale detailních úpravách, jinak ta zlatá je celkem v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Pekny Vtecko .) ,, a nechybi malo a muzes mit identicke autí,vetsi kola,airride.) a troska pozlacene karoserie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 díky za pochvaly kucííí sem jen začátečník, tak sem čekal kritiku za zpracování vím že se mám ještě hodně co učit navíc to chce trpělivost s ohraničováním dané části.. ale já to vychytáááám jayson: jj, pro mě sou důležitý: výkon (ten nenakreslíš ), podvozek, kola, styling, music... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Jó , ta zlatá je dobrá ,ale ta poslední se vůbec nelíbí . Jen to zkoušej dál . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.