Publikováno Říjen 26, 200717 r tak nějakej hokus pokus ta skoro zlatá je super ne? :smich: Upraveno Říjen 26, 200717 r od Dakie
Říjen 26, 200717 r Autor ještě mě napadla tahle úprava, provedení sice nic moc, jako předchozí, ale co vy na to???
Listopad 12, 200717 r tak nějakej hokus pokus ta skoro zlatá je super ne? :smich: Nemáš doma trochu zlatý barvy....????
Listopad 12, 200717 r Jojo, photoshop ..zapracoval bych spíš na menších, ale detailních úpravách, jinak ta zlatá je celkem v poho.
Listopad 12, 200717 r Pekny Vtecko .) ,, a nechybi malo a muzes mit identicke autí,vetsi kola,airride.) a troska pozlacene karoserie )
Listopad 12, 200717 r Autor díky za pochvaly kucííí sem jen začátečník, tak sem čekal kritiku za zpracování vím že se mám ještě hodně co učit navíc to chce trpělivost s ohraničováním dané části.. ale já to vychytáááám jayson: jj, pro mě sou důležitý: výkon (ten nenakreslíš ), podvozek, kola, styling, music...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.