carlos Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Možná to je efektní, ale do té doby než se ti někdo naboří do kufru. Ta pravděpodobnost se podle mne podstatně zvýší. stejné kecy jsi vedl o zapojení druhé mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nějak jsi ujel, nemyslíš? Já jsem o žádné mlhovce tady nikdy nediskutoval. Nechtěl bys mi to ukázat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Možná to je efektní, ale do té doby než se ti někdo naboří do kufru. Ta pravděpodobnost se podle mne podstatně zvýší. Mě nic neoslňuje,pouze mám zdvojená konc.světla-ne brzdová.Takže v mých lampách svítí místo jednoho 4ti wat. vlákna dvě 4 wat. vlákna.Brzda a mlha fungují jako před tím.Při šlápnutí na brzdu je to zvýraznění stejně velké jako u zhaslé lampy. Editováno: 29. Říjen 2007, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Možná to je efektní, ale do té doby než se ti někdo naboří do kufru. Ta pravděpodobnost se podle mne podstatně zvýší. Mě nic neoslňuje,pouze mám zdvojená konc.světla-ne brzdová.Takže v mých lampách svítí místo jednoho 6ti wat. vlákna dvě 6 wat. vlákna.Brzda a mlha fungují jako před tím.Při šlápnutí na brzdu je to zvýraznění stejně velké jako u zhaslé lampy. ja to teda mam tak,ze mi sviti 2krat 5w jako normalni obrysovky a brzda se rozne zvlast....,nic neoslinuje,skl na svetle je uplne stejne jak an brzde tak na obrysovce,zadne jine lomeni nebo tak,sviti to uplne stejne,jak vrch,tak spodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nemate nekdo fotku zapojeni na combi??? Docela by me to zajimalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nemate nekdo fotku zapojeni na combi??? Docela by me to zajimalo.... Me taky ale asi nikdo nema no tak budu mozna prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nemate nekdo fotku zapojeni na combi??? Docela by me to zajimalo.... Me taky ale asi nikdo nema no tak budu mozna prvni Někdo musí být průkopník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nemate nekdo fotku zapojeni na combi??? Docela by me to zajimalo.... Me taky ale asi nikdo nema no tak budu mozna prvni Někdo musí být průkopník No jo no ale nez se k tomu dostanu to bude trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 tak jsme to dnes zkoušel zapojit, a asimi to nebylo souzeno. spálil jsme pojistky a neměl sem náhradní a bylo po upravach. sem prostě smolař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) No mozna to tolik vadit nebude - myslim ze by to brzdeni melo bejt v poho rozeznat - pokud dobre vim tak obrysovky maji 4W a ne 5W- takze by se to tolik v tech svetlech nemuselo kopat 21W na brzdeny je ok, jen bych nahore 3 brzd. svetlo pokud nekdo ma starej model vymenil nebo predelal na diodove. Preci ty zarovky v nem maji nepatrne delsi spozdeni pri rozsviceni nez diody - ha a ted me bude spousta lidi kamenovat, ze je to blbost - uz to vidim Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Clovece ty jses zralej na pokutu - co to osvetleni SPZ? Necitelna v noci - podsvetlena jen pulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) Co tam mas podsvetlene navic - blinkry? A nebo to mas stare provedeni zadnich svitilen? Prikladam nove - facelift - takze upne nahoru do brzd. svetel pridat dvouvlaknovku a to vlakno navic spojit se spodnim obrys. svetlem Editováno: 29. Říjen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) měl jsem to před lety na fábce a na koktě mám taky http://sweb.cz/kadlec-fabia/fotogalerie.htm autu za mnou to nemůže vadit, svítí tam jen o 2 žárovky víc a stejnou intenzitou a brzdovky jsou vidět dostatečně a navíc tam je 3 brzdový na technicky se nad tím pozastavil a zda to je origo, tak říkám, že sem to tak koiupil a tak koukal na lampy zda tam je napsáno že obrysovky jsou na 2 pozicích a nebylo, ale řekl že se mu to líbí a ničemu to neva a šel od toho Editováno: 31. Říjen 2007, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Clovece nevypada to spatne - co tomu ostatni reknou - mrknete ! Prvni foto brzdeni a druhe obrysovky Editováno: 31. Říjen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Clovece nevypada to spatne - co tomu ostatni reknou - mrknete !Prvni foto brzdeni a druhe obrysovky a to kdyby jsi ten fotak dal niž,tak je vidět,že to svíti ulně stejně,tak to vypadá,že vrch svítí více,ale klameto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 jo tohle je fotka stará myslím 4 roky, do tý doby to myslím nikdo neměl a je fakt, že jsem měl foťák vysoko, pokud by byl na středu těch světel tak svítí stejně takhle to je na koktě, ale opět docela blbě foceno Clovece nevypada to spatne - co tomu ostatni reknou - mrknete !Prvni foto brzdeni a druhe obrysovky a to kdyby jsi ten fotak dal niž,tak je vidět,že to svíti ulně stejně,tak to vypadá,že vrch svítí více,ale klameto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) Kurna kluci skoda ze to nesviti do toho C jako to ma octaII. Me jen tak napadlo aby se spojilo horni svetlo se spodnim - myslim tim ten kraj aby to svitilo v noci jako C - nalepit nejakou svetelnou paku ci odrazku ktera bude vodit svetlo jak z horni zarovky tak i ze spodni. Neco co se da bud nalepit z venci ci nejaka uprava vnitrku. Ahoj Editováno: 1. Listopad 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) smazano foto Editováno: 4. Březen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 JJ a nic jsem nepajel a ani nevrtal jen se to nastrcilo.Takze kdyby neco tak se jen vytahne zarovka a je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 JJ a nic jsem nepajel a ani nevrtal jen se to nastrcilo.Takze kdyby neco tak se jen vytahne zarovka a je. Takže si tam dal jen dvouvláknovou žárovku a natáhl drátek?? A mlhovka zústala zachovaná?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 JJ a nic jsem nepajel a ani nevrtal jen se to nastrcilo.Takze kdyby neco tak se jen vytahne zarovka a je. Takže si tam dal jen dvouvláknovou žárovku a natáhl drátek?? A mlhovka zústala zachovaná?? jj jen natahl ale upravil jsem si zarovku abych to dal jenom do patice ten kontakt jsem zbrousil a upravil jsem si spodek abych nemusel nejak upravovat patici svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Kurna kluci skoda ze to nesviti do toho C jako to ma octaII.Me jen tak napadlo aby se spojilo horni svetlo se spodnim - myslim tim ten kraj aby to svitilo v noci jako C - nalepit nejakou svetelnou paku ci odrazku ktera bude vodit svetlo jak z horni zarovky tak i ze spodni. Neco co se da bud nalepit z venci ci nejaka uprava vnitrku. Ahoj to jsem chtěl dělat právě před lety na fábču, ale muselo by se komplet rozbrat to světlo a dát dovnitř bud světlovodivej pruh nebo nějakej diodovej pruh a výsledek těžko říct jak by vypadal tak jsem se n to vyprdnul a udělal jen ty dvě lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Kurna kluci skoda ze to nesviti do toho C jako to ma octaII.Me jen tak napadlo aby se spojilo horni svetlo se spodnim - myslim tim ten kraj aby to svitilo v noci jako C - nalepit nejakou svetelnou paku ci odrazku ktera bude vodit svetlo jak z horni zarovky tak i ze spodni. Neco co se da bud nalepit z venci ci nejaka uprava vnitrku. Ahoj to jsem chtěl dělat právě před lety na fábču, ale muselo by se komplet rozbrat to světlo a dát dovnitř bud světlovodivej pruh nebo nějakej diodovej pruh a výsledek těžko říct jak by vypadal tak jsem se n to vyprdnul a udělal jen ty dvě lampy To me take napadlo,kdybych mel nejakou lampu na zkouseni,tak bych tam ten diodovej pruh zkusil nejak dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 No ta plocha co by se musela nejak podsvetlit ci jinak neco svetlo vodiveho nalepit na urcite misto - tak tam uz neni parabola - davam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.