arvelius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zdar, dneska jsem trochu poškádlil naši feldu o zděnej sloupek (viz foto). Nadávat mi nemusíte, to už jsem udělal sám. Nevíte, na kolik může přijít oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 počítej, že to bůro v tom zmizí jako prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 No, to bych si mozna troufnul rict i vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Zdar, dneska jsem trochu poškádlil naši feldu o zděnej sloupek (viz foto). Nadávat mi nemusíte, to už jsem udělal sám. Nevíte, na kolik může přijít oprava? měl bych dveře v tý samý barvě, najeto tak 30tkm, možná i včetně té ochranné lišty, bohužel je mám v Pze, kam jedu za týden nechal bych je tak za 500,- Editováno: 28. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arvelius Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Zdar, dneska jsem trochu poškádlil naši feldu o zděnej sloupek (viz foto). Nadávat mi nemusíte, to už jsem udělal sám. Nevíte, na kolik může přijít oprava? měl bych dveře v tý samý barvě, najeto tak 30tkm, možná i včetně té ochranné lišty, bohužel je mám v Pze, kam jedu za týden nechal bych je tak za 500,- fajn, to by asi nebylo špatný. Já ale do Prahy asi nebudu mít cestu (nemám ani známku). Navíc nevím, jak by to bylo s tou barvou, aby to nebylo moc poznat - tohle je 9885 červená tmavá metalíza - opsáno z TP Editováno: 28. Říjen 2007, autor: arvelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 chybička se stane. Nejdražší na tom bude lak, ale jestli to nechceš mít eňo ňuňo, tak vem kladivo, vyklepej to, kup barvu ve spreji za 200 kč a je vystaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 chybička se stane.Nejdražší na tom bude lak, ale jestli to nechceš mít eňo ňuňo, tak vem kladivo, vyklepej to, kup barvu ve spreji za 200 kč a je vystaráno. no ono u filcky to asi nemá smysl moc řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) když to nepůjde vyklepnout, tak koupit lem, prodává se jako opravná sada, škoda, neni nikde shnilej, to je na pěst Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arvelius Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No právě, felda je v dost dobrým stavu, a tak bych byl rád, kdyby i ta oprava byla trochu na úrovni - i když chápu, že do toho budu muset investovat trochu víc. Ale o ty dveře bych měl fakt zájem (teda pokud by byly ve stejný barvě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) No právě, felda je v dost dobrým stavu, a tak bych byl rád, kdyby i ta oprava byla trochu na úrovni - i když chápu, že do toho budu muset investovat trochu víc. Ale o ty dveře bych měl fakt zájem (teda pokud by byly ve stejný barvě) Já myslim, že je to totožná barva, jiná se v tomhle odstínu na feldy nedávala (verze GLXi), bohužel do Phy jedu až za týden, tak pokud to bude stále aktuální, dám ti vědět. Editováno: 29. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Na svý bývalý Feldě jsem měl podobnej bouchanec ,někdo se do mě opřel autem a truchu promáčk dveře a blatník , oprava mě stála necelých 7,5 klacku, za lak jsem dal 5 táců, zbytek za klempíře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 mno jo,stane se i strizlivemu at se podari oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.