djvlada Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 davat nove tlumice na stare pera kdyz nevim kolik na nich je najeto ale pocitejme s tim ze skoro 190000km poradite i kde je sehnat levne sem si prohlidl stranky na kayaba excel g a docela se mi to zamlouva ale kde vzit PERa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nikdo nic nerekne k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nikdo nic nerekne k tomu Pera ti vydrží většinou celou životnost vozu a 200 000 km na ně není zase tak velká zátěž.Pořádně si je prohlídni, pokud nejsou napadena silnou korozí, nemají trhlinky tak není důvod je u OI měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 nebo změř jejich výšku a zjisrti si kolik maj nový a máas aspon prehled jak jsou natom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 PERA NEŘEŠ !!!!! Pokud je nemáš prasklá / ohlá. Kup tlumiče Kayaba Exel G a uvidíš ten rozdíl !!!! Také jsem valil oči, jak se změnily jízdní vlastnosti a možnosti mé Octy!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) taky mám Kayaby Excel G a péra původní! 191 000 km a auto sedí v zatáčkách jak přibité..... Editováno: 6. Listopad 2007, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.