Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim, takze mam problem. podarilo sa mi odlomit ovladanie zrkadiel. otazka znie: da sa to rozobrat a vymenit samostatne alebo musi ist dolu cely ten kryt dveri? a ak rozoberat tak mi poradte ako na to. dakujem

Vloženo
zdravim, takze mam problem. podarilo sa mi odlomit ovladanie zrkadiel. otazka znie: da sa to rozobrat a vymenit samostatne alebo musi ist dolu cely ten kryt dveri? a ak rozoberat tak mi poradte ako na to. dakujem

No napis ci mas elektricke zrkadlo alebo mechanicke a co presne si odlomil. a skus sa pozriet aj sem Zrkadla ;)

Vloženo
zrkadla mam elektricke a odomil som tu packu ktorou to vsetko ovladas.

musíš vyměnit ovladač - to, co je pod tím, co jsi ulomil, krytku kupovat nemusíš, jukni tady do sekce bazar a nick kemar ten ovladač prodával za pár korun a pozor, liší se ovladače zrcátek zrcátka, okna, centrál/zrcátka/zrcátka centrál a pak podle toho, jakou máš verzi komfortu 2,5.(99-01) nebo 3. (02-07), je tam právě ikona na výhřev zrcátek.

Návštěvník
Vloženo

tak jak tak koukam radsi ho za novejsi menit nebudu, puvodne jsem chtel tento novej kousek, ale zjistil jsem se kdo o to zavadi - bohuzel nic nevydrzi - takze nechavam

post-3876-1193948229_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...