martino Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zdravim, takze mam problem. podarilo sa mi odlomit ovladanie zrkadiel. otazka znie: da sa to rozobrat a vymenit samostatne alebo musi ist dolu cely ten kryt dveri? a ak rozoberat tak mi poradte ako na to. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zdravim, takze mam problem. podarilo sa mi odlomit ovladanie zrkadiel. otazka znie: da sa to rozobrat a vymenit samostatne alebo musi ist dolu cely ten kryt dveri? a ak rozoberat tak mi poradte ako na to. dakujem No napis ci mas elektricke zrkadlo alebo mechanicke a co presne si odlomil. a skus sa pozriet aj sem Zrkadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zrkadla mam elektricke a odomil som tu packu ktorou to vsetko ovladas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 zrkadla mam elektricke a odomil som tu packu ktorou to vsetko ovladas. musíš vyměnit ovladač - to, co je pod tím, co jsi ulomil, krytku kupovat nemusíš, jukni tady do sekce bazar a nick kemar ten ovladač prodával za pár korun a pozor, liší se ovladače zrcátek zrcátka, okna, centrál/zrcátka/zrcátka centrál a pak podle toho, jakou máš verzi komfortu 2,5.(99-01) nebo 3. (02-07), je tam právě ikona na výhřev zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 takto nejako to vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak jak tak koukam radsi ho za novejsi menit nebudu, puvodne jsem chtel tento novej kousek, ale zjistil jsem se kdo o to zavadi - bohuzel nic nevydrzi - takze nechavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 no to je fakt ja som ho tiez urval ani neviem ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.