davidek.c Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nadrzka uplne do sucha nejde vypustit a zustane tam asi 2dcl.Nektera nadrzka ma zatku,ale jde dost spatne vytahnout.Jedna rada-demontovat predni pravou mlhovku a kryt na tazne oko,strcit ruku dovnitr a vytahnout motorek ostrikovace.....prace cca 5minut Tak to mám dřív vystříkanou nádržku než ty rozebereš mlhovku a vytáhneš motorek. Tak to muzem zkusit,kdo bude rychlejsi kdyz nadrzka bude plna co vsadis? Ono to musíš taky vrátit i na zpátek a to ti bude chvilku trvat . Mam to vyzkousene a ver mi ze mi to nezabere vic jak pet mimut-motorek ostrikovace je tam pres gumicku a jde to moc dobre vytahnout,ale kazdy mame svuj postup a nema to smysl rozebirat....protoze kolikrat ji musis vypoustet uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožko Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Dá se vypustit z nádobky ostřikovačů kapalina?. Jenom pro informaci. DikyRGB-díky za odpovědi a za čes, který jste tomuto tématu věnovali. Každému tvrdím, že zde se dozví vždy vše o svém problému. Ještě jednou díky a odpověď, že letní směs tuhne při -5°C, mě bohatě stačí. Čau Dá sa to vypustiť.Musíš odmontovať spodný plastový kryt pod motorom a tiež plastové kryty vo vnútri blatníka.A jednoducho vytiahneš hadičku zo spodnej časti nádržky.Špeciálny ventil tam nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já jsem bral novou OII v půlce září, zřejmě mi tam ještě dali letní směs. Přestalo mi to stříkat, tak jsem dneska dolil zimní, ale nic se neděje, i když je slyšet, že čerpadélko pracuje....Asi to někde zamrzlo. Ted už jedině počkat, až se zvednou teploty co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak jedině někam do podzemek a nechat to roztát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ale počítat s tím, že to trvá děsně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 uf, dneska se to na slunci uvolnilo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.