Listopad 5, 200717 r Autor Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic?
Listopad 5, 200717 r Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já
Listopad 5, 200717 r Autor Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já to néééé, já myslel že to jen přehodím, ale přece když mám airbag ze škodovky tak bych nemusel nic přehazovat nebo jo? akdyby jo tak sem namydlenej, já vim že elektrika akorát kope. to je pro mě španělso
Listopad 5, 200717 r Passat, Golf IV pasuje takže vyndám starej čtyřramenej a nasadim ten tří? nic vic? Možná budeš muset měnit konektory, jako já to néééé, já myslel že to jen přehodím, ale přece když mám airbag ze škodovky tak bych nemusel nic přehazovat nebo jo? akdyby jo tak sem namydlenej, já vim že elektrika akorát kope. to je pro mě španělso Tak to jo, to Ti bude pasovat Jsem nevěděl, že Ti jde jen o věnec (volantu)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.