marejak Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Zdravim.Mám O1.Vím že byla bořená na předek.Po koupi mi to táhlo trošku do prava.Byl sem s tim ve škodovce,kde mi to jakžtakž seřídili.Po výměně na zimní mi to začalo o5 táhnout vpravo,ale šíleně,začal se mi klepat volant(při nízkých otáčkách),řadící páka..atd..Byl sem v pneuservisu na vyvážení.Vůbec to nepomohlo...Nevíte co s tim??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Skus medzi sebou vymenit na prednej naprave pneumatiky, ak mas smerovy dezen tak vymen zadnu s prednou. Ak to nepomoze vrat ich spat a vymen opacnu stranu. Skusaj postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdravim.Mám O1.Vím že byla bořená na předek.Po koupi mi to táhlo trošku do prava.Byl sem s tim ve škodovce,kde mi to jakžtakž seřídili.Po výměně na zimní mi to začalo o5 táhnout vpravo,ale šíleně,začal se mi klepat volant(při nízkých otáčkách),řadící páka..atd..Byl sem v pneuservisu na vyvážení.Vůbec to nepomohlo...Nevíte co s tim??díky Skontroluj si aj pneu ci nema nejaku nerovnost na behuni.Staci ked je pneu vadna a trase hlavne pri pomalych rychlostiach do volantu a taha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.