Publikováno Listopad 3, 200717 r Zdravim.Mám O1.Vím že byla bořená na předek.Po koupi mi to táhlo trošku do prava.Byl sem s tim ve škodovce,kde mi to jakžtakž seřídili.Po výměně na zimní mi to začalo o5 táhnout vpravo,ale šíleně,začal se mi klepat volant(při nízkých otáčkách),řadící páka..atd..Byl sem v pneuservisu na vyvážení.Vůbec to nepomohlo...Nevíte co s tim??díky
Listopad 3, 200717 r Skus medzi sebou vymenit na prednej naprave pneumatiky, ak mas smerovy dezen tak vymen zadnu s prednou. Ak to nepomoze vrat ich spat a vymen opacnu stranu. Skusaj postupne.
Listopad 6, 200717 r Zdravim.Mám O1.Vím že byla bořená na předek.Po koupi mi to táhlo trošku do prava.Byl sem s tim ve škodovce,kde mi to jakžtakž seřídili.Po výměně na zimní mi to začalo o5 táhnout vpravo,ale šíleně,začal se mi klepat volant(při nízkých otáčkách),řadící páka..atd..Byl sem v pneuservisu na vyvážení.Vůbec to nepomohlo...Nevíte co s tim??díky Skontroluj si aj pneu ci nema nejaku nerovnost na behuni.Staci ked je pneu vadna a trase hlavne pri pomalych rychlostiach do volantu a taha.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.