Přejít na obsah

Zhavenie

fiam

Doporučené příspěvky

Prosim poradte jak upravim vo vagu aby zhavilo od inej teploty ako je dana.Myslim ze zhavy od -5° a ja chcem dat aspon od 0°.Dakujem.

zhaví to od 5st nad nulou!!!!!Ty kody najdes na dieselpoweru forum,jen musiš hledat,zvedni to jen na 6st,to stačí,jen kdyby to blbe startovalo,tak na 7st,ale plati tady prima umera,kdyz bude treba -5,tak to bude zhavit neskutecne dlouho,dej to jen na 6st.Možná ten kod mám nekde v praci,pokud jsem to nevyhodil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosim poradte jak upravim vo vagu aby zhavilo od inej teploty ako je dana.Myslim ze zhavy od -5° a ja chcem dat aspon od 0°.Dakujem.

zhaví to od 5st nad nulou!!!!!Ty kody najdes na dieselpoweru forum,jen musiš hledat,zvedni to jen na 6st,to stačí,jen kdyby to blbe startovalo,tak na 7st,ale plati tady prima umera,kdyz bude treba -5,tak to bude zhavit neskutecne dlouho,dej to jen na 6st.Možná ten kod mám nekde v praci,pokud jsem to nevyhodil

Dik za radu pozriem sa nato a skusim to naist.

Odkaz ke komentáři

Tak som hladal a nic som nenasiel.Neviete niekto poradit konkretne. :help:

hledal si blbe,je to tam,ja našel ten svuj kod,je to myslim 32650,ale nevím jiste zda jsem ho pouzil nebo dal jiny,zkousel jsem i jine a testoval rano v zime,ten 32650 je myslim na 7st,pak zkouset vagem 32700,jsou to dva roky co jsem to delal,mozna poradi jeste nekdo

Odkaz ke komentáři

Tak som hladal a nic som nenasiel.Neviete niekto poradit konkretne. :help:

hledal si blbe,je to tam,ja našel ten svuj kod,je to myslim 32650,ale nevím jiste zda jsem ho pouzil nebo dal jiny,zkousel jsem i jine a testoval rano v zime,ten 32650 je myslim na 7st,pak zkouset vagem 32700,jsou to dva roky co jsem to delal,mozna poradi jeste nekdo

Ano mas pravdu,hladal som a aj som nasiel.Dakujem za radu. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...