kofi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ako je zapojena zasuvka na diagnostiku pre favorit? Ako to zapojit na OBD 2? Vdaka za pomoc. (Ide mi o redukciu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ako je zapojena zasuvka na diagnostiku pre favorit? Ako to zapojit na OBD 2? Vdaka za pomoc. (Ide mi o redukciu) snad ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 dopr. jak já tady mám přidat fotku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 konečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Dakujem velmi pekne za pomoc. Ja som tam nakoniec pripojil paralelne Canon 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.