Listopad 7, 200717 r Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL
Listopad 7, 200717 r Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL červené nebo bílé vínko
Listopad 7, 200717 r ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny.
Listopad 7, 200717 r Autor Tak ktoré? Ja osobne mam radsej cierne pivo, ale ked neni vypije sa aj svetle. Guinness, Bazant, Granat Kua asi malo cestujem tolko znaciek piva co tu pisete... O niektorych som ani nepocul Jaj ked to citam az mi slinky tecu
Listopad 7, 200717 r ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny. záleží hodně na organismu, ale s těma svijanama a géčkem to máme stejně. Základ je, aby v hospodě myli trubky a uměli pivo natočit nikolivě nalejt. Co se táká Svijanskách hospod, tak absolutně best je pivo ze žirafy (skleněný sloupec na 5 půllitrů s kohoutem a sami si dotáčíte). Báječnáná společenská záležitost a skvěle se u toho přiopijete. Nutno říci, že lepší je 13° kníže, máz (11°) mi nechutná. Žirafu jsme si s kámošema vypůjčili v Liberecký svijanský a vrchní si nás našel na Šalďáku - od tý doby tam nesmíme. Jak zde někdo psal o bráníku, tak točenej jsem nikdy nepil. Pouze kuželky a jedině 12° to je lahoda a poměr cena/výkon je více než příznivý. Skoušel jste někdo nealko Radegast točenej? - pro mě snad lepší než některý alko "piva" Spidi: rovněž jsem měl tu čest strávit pár příjemných víkendů na slovensku (okolí Žiliny) a pivo šariš mě vytrestalo né jednou pěknou sračkou. Od té doby jsem tam pil pivo Popper a to se klukům na slovači moc povdlo.
Listopad 7, 200717 r Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL Opět nacionalisté z Vysočiny (ŽĎÁRSKÉ LETKY)
Listopad 7, 200717 r Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj
Listopad 7, 200717 r Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj Ten můj příspěvek byla ale fakt bez přečtení posledního příspěvku v tomto topicu
Listopad 7, 200717 r Koukam svijany vic nez znami na to jak jsou "malinky" malinký jo, ale já od nich bydlím cca 8km, tak co bych pil jinýho ještě sem zapoměl dát do seznámku Stellu, ta je taky celkem "pitná"
Listopad 7, 200717 r Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj Ten můj příspěvek byla ale fakt bez přečtení posledního příspěvku v tomto topicu sem rád, že Svijánky chutnaly
Listopad 7, 200717 r Já asi Plzeň a Gambáč. Jinak Kozlík taky není špatný. Staropramenáckej Granát taky dobrej Největší patoky jsou Zlatopramen přezdívaný Sračkopramen a nesmíme zapomenout na bolehlav Louny večer sic nechutná ale ráno vám trubky provětrá Upraveno Listopad 7, 200717 r od zabiak
Listopad 7, 200717 r V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11. Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor.
Listopad 7, 200717 r RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Na vranově bych to tipoval na Hostan.Hostan je dobré pivko ale 11ctka.
Listopad 7, 200717 r ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny. záleží hodně na organismu, ale s těma svijanama a géčkem to máme stejně. Základ je, aby v hospodě myli trubky a uměli pivo natočit nikolivě nalejt. Co se táká Svijanskách hospod, tak absolutně best je pivo ze žirafy (skleněný sloupec na 5 půllitrů s kohoutem a sami si dotáčíte). Báječnáná společenská záležitost a skvěle se u toho přiopijete. Nutno říci, že lepší je 13° kníže, máz (11°) mi nechutná. Žirafu jsme si s kámošema vypůjčili v Liberecký svijanský a vrchní si nás našel na Šalďáku - od tý doby tam nesmíme. Jak zde někdo psal o bráníku, tak točenej jsem nikdy nepil. Pouze kuželky a jedině 12° to je lahoda a poměr cena/výkon je více než příznivý. Skoušel jste někdo nealko Radegast točenej? - pro mě snad lepší než některý alko "piva" Spidi: rovněž jsem měl tu čest strávit pár příjemných víkendů na slovensku (okolí Žiliny) a pivo šariš mě vytrestalo né jednou pěknou sračkou. Od té doby jsem tam pil pivo Popper a to se klukům na slovači moc povdlo. Jo jo stím nealko radegastem musím jen souhlasit.Někdy ten tečenej je lepší než normální
Listopad 7, 200717 r V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11.Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Tjo, tk to sem myslel, že můj otec je jedinej kdo takový lahváče kupuje. To se mu musím omluvit, jste dva . Unás v hypru to bere otec 100pro jako jedinej
Listopad 7, 200717 r Takže v hlasování mi chybí jako moravákovi Starobrno.Podle mého názoru Starobrno Medium je hodně dobré pivko.
Listopad 7, 200717 r V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11.Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Tjo, tk to sem myslel, že můj otec je jedinej kdo takový lahváče kupuje. To se mu musím omluvit, jste dva . Unás v hypru to bere otec 100pro jako jedinej Mě přijde, že to taky u nás odebíraj jen kvůli mně . S německym se to nedá srovnat, ale mě to prostě chutná.
Listopad 7, 200717 r RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Tak to byl určitě Hostan (octan) jj presne!! ten byl fakt dobrej Máš pravdu jsem ze Znojma a Hostan "chutná" ikdyž už ho vyrábí Starobrno
Listopad 7, 200717 r No musím říct, že svijanský pivčo se hodně vylepšilo, na severu je fakt bez konkurence, jelikož mám chalupu v kerkonoších už 30 let tak vím o čem mluvím. Za komančů stálo za h***o. No a na jihu tam piju G10 a dobrý teď udělal Budvar černou 10, když se řízne tak je fakt móóóc dobrý.
Listopad 7, 200717 r Tak popravdě Svijanské pivo slyším poprvní tady na tomto fóru. U nás je 5 hospod. Na 2200 obyvatel docela slušný. V jedný co zmenili značku na Starobrno tak mají o polovičku menší návštěvnost. Nedá se to pit. Max. 11°. A Radegast nealko točený jsem ještě neměl. Musím někdy vyzkoušet. jinak kolik toho vypiju? Asi 20 kousků....... za rok. Z toho 15 nealko. Spíš si dám dobré vínko. Jak jinak na jižní moravě, že
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.