mischicka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL červené nebo bílé vínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tak ktoré? Ja osobne mam radsej cierne pivo, ale ked neni vypije sa aj svetle. Guinness, Bazant, Granat Kua asi malo cestujem tolko znaciek piva co tu pisete... O niektorych som ani nepocul Jaj ked to citam az mi slinky tecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny. záleží hodně na organismu, ale s těma svijanama a géčkem to máme stejně. Základ je, aby v hospodě myli trubky a uměli pivo natočit nikolivě nalejt. Co se táká Svijanskách hospod, tak absolutně best je pivo ze žirafy (skleněný sloupec na 5 půllitrů s kohoutem a sami si dotáčíte). Báječnáná společenská záležitost a skvěle se u toho přiopijete. Nutno říci, že lepší je 13° kníže, máz (11°) mi nechutná. Žirafu jsme si s kámošema vypůjčili v Liberecký svijanský a vrchní si nás našel na Šalďáku - od tý doby tam nesmíme. Jak zde někdo psal o bráníku, tak točenej jsem nikdy nepil. Pouze kuželky a jedině 12° to je lahoda a poměr cena/výkon je více než příznivý. Skoušel jste někdo nealko Radegast točenej? - pro mě snad lepší než některý alko "piva" Spidi: rovněž jsem měl tu čest strávit pár příjemných víkendů na slovensku (okolí Žiliny) a pivo šariš mě vytrestalo né jednou pěknou sračkou. Od té doby jsem tam pil pivo Popper a to se klukům na slovači moc povdlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší A Vysočina volí REBEL Opět nacionalisté z Vysočiny (ŽĎÁRSKÉ LETKY) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Já bych osobně hlasoval pro Zvíkovský rarášek a Svijany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj Ten můj příspěvek byla ale fakt bez přečtení posledního příspěvku v tomto topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Koukam svijany vic nez znami na to jak jsou "malinky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Koukam svijany vic nez znami na to jak jsou "malinky" malinký jo, ale já od nich bydlím cca 8km, tak co bych pil jinýho ještě sem zapoměl dát do seznámku Stellu, ta je taky celkem "pitná" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Pro mě je jendoznačně nejlepší pivko Svijany Jen ho nedoporučuju pít po Gambáči, protože pak je strašně hořký Jinak si dám ještě říct na Gambáč, Velveta a Staropramen Granát. Nejlepší nealko co sem měl je Radegast Birell, jak kuželkovej tak i točenej Občas dávám Svijany Vozku, ale toho zatím moc v hospodách nemaj Ten můj příspěvek byla ale fakt bez přečtení posledního příspěvku v tomto topicu sem rád, že Svijánky chutnaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) Já asi Plzeň a Gambáč. Jinak Kozlík taky není špatný. Staropramenáckej Granát taky dobrej Největší patoky jsou Zlatopramen přezdívaný Sračkopramen a nesmíme zapomenout na bolehlav Louny večer sic nechutná ale ráno vám trubky provětrá Editováno: 7. Listopad 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11. Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Na vranově bych to tipoval na Hostan.Hostan je dobré pivko ale 11ctka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 ono skoro každé pivo je dobré. Občas se stane, že je některé nedobré, ale většinou jsou O.K. Nejsem v tomto omezený na nějakou značku. Jinak docela dost piju poslední dobou waisse beer, chutná mi. A ke Svijanům, ty můžu doporučit, rozhodně po nich po větší konzumaci nejsou zažívací potíže, řekněme to rovnou, sračka. Nepálí po něm žáha,... Zato když dám větší množství gambáčů, tak mám sračku 2 dny. záleží hodně na organismu, ale s těma svijanama a géčkem to máme stejně. Základ je, aby v hospodě myli trubky a uměli pivo natočit nikolivě nalejt. Co se táká Svijanskách hospod, tak absolutně best je pivo ze žirafy (skleněný sloupec na 5 půllitrů s kohoutem a sami si dotáčíte). Báječnáná společenská záležitost a skvěle se u toho přiopijete. Nutno říci, že lepší je 13° kníže, máz (11°) mi nechutná. Žirafu jsme si s kámošema vypůjčili v Liberecký svijanský a vrchní si nás našel na Šalďáku - od tý doby tam nesmíme. Jak zde někdo psal o bráníku, tak točenej jsem nikdy nepil. Pouze kuželky a jedině 12° to je lahoda a poměr cena/výkon je více než příznivý. Skoušel jste někdo nealko Radegast točenej? - pro mě snad lepší než některý alko "piva" Spidi: rovněž jsem měl tu čest strávit pár příjemných víkendů na slovensku (okolí Žiliny) a pivo šariš mě vytrestalo né jednou pěknou sračkou. Od té doby jsem tam pil pivo Popper a to se klukům na slovači moc povdlo. Jo jo stím nealko radegastem musím jen souhlasit.Někdy ten tečenej je lepší než normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11.Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Tjo, tk to sem myslel, že můj otec je jedinej kdo takový lahváče kupuje. To se mu musím omluvit, jste dva . Unás v hypru to bere otec 100pro jako jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Takže v hlasování mi chybí jako moravákovi Starobrno.Podle mého názoru Starobrno Medium je hodně dobré pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 V hospodě, pokud je, tak Granáta nebo malý Plzně. Jinak G10, Z11.Doma si dám lahváče - nejraději Weizenbier . myslim že to dělá Primátor. Tjo, tk to sem myslel, že můj otec je jedinej kdo takový lahváče kupuje. To se mu musím omluvit, jste dva . Unás v hypru to bere otec 100pro jako jedinej Mě přijde, že to taky u nás odebíraj jen kvůli mně . S německym se to nedá srovnat, ale mě to prostě chutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 já když to vidím, tak se oklepu a to mám pivo ráááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Svijany výborný, taky si rád dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanLesna Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Tak to byl určitě Hostan (octan) jj presne!! ten byl fakt dobrej Máš pravdu jsem ze Znojma a Hostan "chutná" ikdyž už ho vyrábí Starobrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 A teď by se mohlo téma rozvést na to kdo toho kolik vypije ať je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 No musím říct, že svijanský pivčo se hodně vylepšilo, na severu je fakt bez konkurence, jelikož mám chalupu v kerkonoších už 30 let tak vím o čem mluvím. Za komančů stálo za h***o. No a na jihu tam piju G10 a dobrý teď udělal Budvar černou 10, když se řízne tak je fakt móóóc dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tak popravdě Svijanské pivo slyším poprvní tady na tomto fóru. U nás je 5 hospod. Na 2200 obyvatel docela slušný. V jedný co zmenili značku na Starobrno tak mají o polovičku menší návštěvnost. Nedá se to pit. Max. 11°. A Radegast nealko točený jsem ještě neměl. Musím někdy vyzkoušet. jinak kolik toho vypiju? Asi 20 kousků....... za rok. Z toho 15 nealko. Spíš si dám dobré vínko. Jak jinak na jižní moravě, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.